E de rau daca stai cu o fata doar pentru sex...inseamna ca nu stii ce inseamna sa fii indragostit, ce inseamna sa iubesti. sa vezi cand ti-e greu si ai nevoie de o persoana care sa fie langa tine si sa nu o sa o gasesti cum e. e adevarat ca e important sexul intr-o relatie dar nu se rezuma totul doar la asta. sunt lucruri mult mai importante dar inca nu realizezi despre ce e vorba. de ce sa iti mai faci o familie daca stai cu cineva doar pentru sex? e mult mai simplu sa platesti si sa te simti bine, nu? sper sa gasesti o persoana langa care sa te simti linistit, implinit care stie sa te faca sa zambesti indiferent de cat de trist esti, cu o singura vorba. pacat ca se uita ce inseamna o relatie adevarata.
Da tu de ce crezi ca sta un baiat cu o fata, pe bune ca nu are ce face, stam pentru sex voi pentru banii si evolutia merge inainte
Maryy eu vb prin prisma evoluiei de milioane de ani si a doveziilor care o insotesc ceea ce demonstraza ca barbati sunt programati sa se inmulteasca si sa aiba griji de urmasi lui pentru asta in prezent ai nevoie de o fata logic si atat faza e ca o femeie are rolu dat de natura sa creasca acel copil desigur i doi asa e bine, eu n-am spus ca sta doar pentru sex sica motivul pentru care stam cu o fata implica si sexul, pe bune acuma daca baieti nu ar simti atractie sexuala ar sta cu o fata? poate da asexuali nu au atractie sexuala si emotionala, acuma revenind la cele afrmate de tine iubirea asta de care spui tu e o iluzie practic nu sti daca persoana de sex opus te iubeste e o credinta oarba fara dovezi clare/exacte, eu personal nu cred in de astea eu cred ca barbatul rolu lui e sa se inmulteasca si rolu femei e sa gaseasca un mascul care sai ofere un viitor, lasam ipocrizia de o parte cu iubirea si alte basme totul se invarte in jurul sexului si a baniilor
Da am fost asa zis indragostit apoi am realizat ca voi femeile nu puteti iubi adica s-a despartit de mine dupa 2 zile e cu altu, am vazut en cazuri de astfel de cazuri, sinucideri mai multe sunt in cazul barbatilor de 3 ori, timpul in care un partener isi gaseste un alt partener dupa despartire en cazuri, eu nu sunt misogin dar realitatea daca nu o acceptam e aiurea, sincer de aia cred ca sexul e un dar al omului
E de rau daca stai cu o fata doar pentru sex...inseamna ca nu stii ce inseamna sa fii indragostit, ce inseamna sa iubesti. sa vezi cand ti-e greu si ai nevoie de o persoana care sa fie langa tine si sa nu o sa o gasesti cum e. e adevarat ca e important sexul intr-o relatie dar nu se rezuma totul doar la asta. sunt lucruri mult mai importante dar inca nu realizezi despre ce e vorba. de ce sa iti mai faci o familie daca stai cu cineva doar pentru sex? e mult mai simplu sa platesti si sa te simti bine, nu? sper sa gasesti o persoana langa care sa te simti linistit, implinit care stie sa te faca sa zambesti indiferent de cat de trist esti, cu o singura vorba. pacat ca se uita ce inseamna o relatie adevarata.
Biologia asta ii roade. ai nevoie si de asta... nu poti sta pe " uscat " ani si ani mai ales daca baiatul mai are si 18 ----> x ANI
Hahaha. Sa nu cumva sa faci prostia sa te casatoresti virgina, doar daca stii sigur ca si el e virgin. Dar ca sa fii sigura, incercati inainte de casatorie. Asa iti dai seama. Trebuie sa fie neindemanatic si nu prea sigur pe ce face. Altfel, daca stie multe, ar trebui sa te gandesti mai bine. Nu e corect ca tu sa astepti iar el nu.
Hormoni...nu sti cum e dar cand saruti o fata o ti in brate
pe intelesul tau i se scoala
are chef de sex
anonim_4396 întreabă: