| DemonicGirl a întrebat:

De ce băieţiilor le place să se joace cu Sentimentele Fetelor?
am trăit 5 ani de zile cu un tip Spaniol care mi-a promis marea
cu sarea etc etc că el mă iubeşte şi că vrea să ne căsătorim
dar azi mi-a dat mesaj că el nu m-a iubit niciodată şi că pentru
el mereu am fost o aventură şi o sclavă
am fost uimită cand i-am văzut mesajul

16 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

De ce? pentru ca sunteti naive si fraiere si ne credeti, la fel si cum unii baieti sunt fraieri si fetele le fac sperante.

| RAY a răspuns:

Eu am sasi vorbesc din propie experienta si eu credeam asta ca toate sunt la fel pana mi-am gasit pacea interioara si am ajuns la concluzia ca in viata trebuie sa faci o selectie intre gunoaie umane si oamenii, daca tu ai dat de gunoie umane nu esti singura si eu am dat si multi vom da mereu pentru ca putini sunt oamenii, cand dam de astia 10-15% di populatie merita respectul nostru,din pacate majoritatea le transforma in gunoaie pe multi, ma intelegi? nu e vb de baieti e vorba de gunoaie umane,lipsa educatiei,bunului simt,saracia etc inca suntem in urma cu cateva secole, suntem ultimi in europa, ce te miri, uitate in jurul tau sa vezi realitatea, hai sasi spun ceva voua va atrag si badboys curvari nu pe toate pe multe, nu inseamna ca toti spanioli sunt asa, doar ala e un gunoi atat, asta e mergi mai departe

| DumnezeuTatal a răspuns (pentru RAY):

Esti asexual deci?thinking

| RAY a răspuns (pentru DumnezeuTatal):

Pentru tine da

| DumnezeuTatal a răspuns (pentru RAY):

Iubeste-ma!

| anonim_4396 a răspuns (pentru DumnezeuTatal):

Eu te iubesc, îmi dai voie?

| RAY a răspuns (pentru DumnezeuTatal):

Nu vreau

| DumnezeuTatal a răspuns (pentru anonim_4396):

Desigur, meow. :3

| Drimmero a răspuns:

Depinde, nu toti sunt la fel. Si fetele fac asta, cum si baietii o pot face. Depinde d e la persoana la persoana, dar nu suport astfel de personaje de niciun sex care fac asta. Niste pramatii!

| R0R0 a răspuns:

Poate a vrut sa iti faca o farsă

| Lawliet14 a răspuns:

Pai da, "DEMONICGirl", ai fost o sclava (sexual)... Cum iti traiesti viata, asa ai! Intoarce-te cu fata la puritate.

| Divy a răspuns:

Nu înțeleg de ce generalizezi? Dacă s-a întâmplat să atragi acest gen de băieți nu înseamnă cã sunt toți la fel. Și unora le place pentru că în afară de corp consideră că nu aveți calități și altceva de oferit.

Unii ajung la asta datorită eșecurilor din trecut în orice caz nu înțeleg de ce ești atât de uimită dacă ai crezut vrăjelile sale.

5 ani și nu l-ai cunoscut cum ai putut fi atât de naivă presupun că a fost atracția fizică sau banii cu care te-a cucerit.

Băieții sunt cum doresc fetele să fie! tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca barbatii sunt niste jeguri fara sentimente pe cand femeile sunt niste fiinte ancenstrale, fara cusur si pacate, pe care nici macar nu le meritam. Le stirbim inocenta si le inselam asteptarile pentru ca statutul lor de fiinte superioare ne creeaza complexe de inferioritate.

Sau esti tu mai daramata si ai pus botul la vrajeala unui martalog, lucru pentru care nu se fac vinovati baietii, ci doar tu...

| DonaldTrump a răspuns:

Ah batrana generalizare uite ca se iveste din nou.
Daca conquistadorul ala si-a vazut victima naiva si a reusit, inseamna ca toti barbatii sunt de vino noh.
Pai normal ca ti-a dat mesaj asta e cineva care sare din floare in floare.
Cum am mai zis nu poti cunoaste oamenii nici 200 de ani daca traiesti, de multe ori persoanele au mastile lor care le creaza sa se integreze mai usor in normele impuse de societate.

| DezaxatRom a răspuns:

Exact

Asa

Ti-a

Scris

Si

El?

Cum

ne

f**I

tu

noua

ochii?

Ti l-ai gasit pe unu' prost. Treci peste.

| ValenciaVale a răspuns:

Eu ma intreb acelasi lucru despre fete. Nu cred ca vom afla vreodata raspunsul