| bOse a întrebat:

De ce baietilor le este usor sa accepte o cerere in prietenie din partea unei fete, iar unei fete ii este greu sa accepte o cerere in prietenie din parte unui baiat?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

A)nu le place tipul si o scalda ca sa nu il jigneasca
b)ezita ca are prieten dar ar mai merge un fraier
c)chiar il place pe tip pe bune si ii e teama de o relatie
C) e o rariatewinking

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde daca e de treaba persoana si mai ales calitatiile care le are...

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Pentru ca majoritatea fetelor doresc o relatie de lunga durata, iar marea majoritate a baietilor vor doar aventuri de o noapte. In concluzie, baietii accepta o cerere de prietenie mai repede pentru ca urmaresc ceva. Si acel ceva este sexul.

pa, pa.

| Floreenofficial a răspuns:

La faza cu baietii nu sunt de acord.cam 99% accepta pe loc o cerere...

| bOse explică:

Imi cer scuze ca va jignesc, dar intotdeauna ati fost naive, imi retrag cuvintele pentru pretendentele care nu sunt, nu ati vrut sa va fie calcat orgoliul. Va considerati zane, perfecte, nepotrivite pentru orice persoana.

| ZeYa a răspuns:

Unii baieti accepta aproape orice le vine "pe tava", in schimb majoritatea fetelor isi permit sa aleaga.

| Raluca_4380 a răspuns:

Pt ca de cele mai multe ori, din pacate, fetele sunt cele care sufera.Si accepta mai greu deoarece le este teama sa nu fie ranite din nouhappy

| Ema_4103 a răspuns:

Fetele de obicei au nevoie de timp de gandire, noi sunt nesigure nu putem sa dam un raspuns in secunda doi cand e treaba serioasa.Suntem foarte compliacate...noi analizam serios situatia si ne imaginam felurite chestii, mai ales daca tinem la persoana respectiva.
Vrei ca totul sa se intample prea repedetonguetongue
Rabdarea asta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că, de obicei, fetele sunt mai serioase şi nu-şi permit să se "arunce", iar băieţii cred că ei n-au ce pierde. Este influenţa moralei noastre privind relaţiile dintre sexe.
Dintotdeauna fetele au trebuit să fie mai reţinute ca să nu rişte să fie catalogate pentru că, odată ce reputaţia e pătată, nu şi-o mai repară.
Dacă un bărbat şi o femeie au acelaşi comportament imoral, ea va fi cea bârfită şi izolată de societatea celor "cinstiţi".
Ţine exact de tradiţia noastră până la urmă, fiindcă alte popoare n-au astfel de inhibiţii.
Fetele de la noi au un motiv în plus pentru a fi reţinute atunci când fac o selecţie; mă refer la fetele educate în spiritul acesta, care şi-au însuşit o astfel de morală.