"In dragoste jocul de-a soarecele si pisica este placut pentru inceput si pe parcurs devine tot mai incitant. Nu debuteaza cu declaratii de dragoste sau complimente, ci dimpotriva starneste dispute si discutii aprinse. Chiar daca par enervante, aceste mici neintelegeri apropie si ascund o incarcatura emotionala foarte puternica."
https://www.kudika.ro/......ubire.html
De tampiti fac asa, un om sanatos la cap nu face asa ceva, cand placi pe cineva, te porti frumos si normal, deci au ceva la cap.
Adica aceasta motivatie apare dintr-o boala fie psihiatrica, fie psihologica.
Pentru ca asa am evoluat, masculul alfa se juca cu femeile lui, modul asta de tacinare reprezinta romantismul, asta e un lucru foarte plăcut, desigur dacă nu îl placi fizic e hartuire sexuala, în usa dacă te uiți la una ai amenda sau dacă vb cu ea, faci glume, este un trend
Nu am evoluat asa, natura vrea sa masculul sa o f cat mai rapid, nu sa piarda timpul sa se joace, natura vrea copil cu acel mascul alfa, nu sta la joaca.
Astia au ceva la bibiloi asa cum am zis, care se joaca. Ptr ca un om sanatos la cap nu se joaca cu cineva pe care-l place, vrea sa fie cat mai repede ceu acea persoana si sa fie bine.
Pentru sex or vrea să fie mai repede dar pentru o relație, eventual căsnicie, e nevoie de timp ca să se cunoască.
Se vede că nu te-a tachinat nici una până la 43.
Ai dreptate, insa si daca e nevoie sa se cunoasca, se poarta frumos unul cu altul, nu joace tampita.
Tocmai ne-ai facut timpiti pe mine si pe sotia mea . Noi ne tachinam destul de mult, dar nu e o problema, intr-o relatie trebuie sa fie si asta, totul e sa ia grija sa cunosti bine partenerul, ca sa nu il ranesti, ci, dimpotriva, sa il faci cu asta sa se simta bine. E si tachinarea parte din jocul dragostei.
Depinde la ce te referi cand vorbesti de tachinare. A tachina nu inseamna a-ti ascunde sentimentele. Necajirea in gluma banuiesc ca are si ea o limita. Ba chiar ca e foarte utila in constructia si mentinerea unei relatii; altii se cearta pentru cele mai mici lucruri si ajung la ideea ca nu s-ar potrivi.
Apropo de subiectul asta, ai pus o intrebare despre canalele de Youtube urmarite, Sugerez sa-l urmaresti pe dr. Cristian Andrei ai sa intelegi treaba cu tachinarea si ''facut de curte'' sexului opus
Stai ca am uitat sa specific, i-am zis lui cristi202, ma refer doar la aia care prin tachinari fac rau celuilalt, ca daca nu fac rau, e okey.
Eu ma refer la oameni, nu la animale. In momentul in care creierul detecteaza un partener eligibil pentru perpetuare la om, scopu e cat mai repede sa iasa copilul, de aia te indragostesti lulea de multe ori f repede, ca sa-ti pierzi mintile, si sa faci mult sex tocmai pentru a face copii.
Si asta e si in realitate, masculul abia asteapta sa f femeia! Daca s-ar putea si dupa 30 de secunde, ar fi bine.
99 % din barbati cand vad pe una au in cap "cum s-o bag in pat mai repede", bine, daca aia arata bine.
Deci eu am explicat dupa realitate, chiar auzeam "m-ai innebunit, nu mai rezist...", unii baieti care erau la maxim excitati si aia mai talalaia ajunsul in pat.
Tu crezi ca aluia ii mai ardea de jocuri?!
La unele animale ai dreptate, ca realitatea arata asta, stim toti ca asa se intampla, curtarea dureaza.
Pentru ca se cauta unitatea, uniunea, etc. Cum se formeaza aceste legaturi? Prin aceste jocuri, forme sau ce vrei tu sa le spui. Avem energia, atractia ca sa ne unim (natura are fertilitate, comunicare, viata, sentimente, se poate mangaia, piele sclipitoare in sens ornamental, maini, agitatie, deseuri impure, cosmetica in loc de virtuti, vicii, monstrii in loc de logos, etc). Ti-am raspuns asa din mers, daca am gresit ceva scuza-ma. Asa este viata cu intamplari, fapte si actiuni. Intr-un singur cuvant, nu te mai gandi la lucrurile astea pentru ca inseamna ca nu ai incredere in Dumnezeu. Ii multumim ca existam in aceasta lume. Daca El o vrut sa fie asa, asa este. Nu ma pun eu acum ca dumnezeu si sa incep sa ma contrazic cu El.
Vezi Sonata Kreutzer de Lev Tolstoi pentru ca el vorbeste de pasiunea egoista, agresiva si cealalta mai romantica reflexiva (dragoste nu sex). Iar noi baietii suntem mai concentrati pe amare(sex) pentru ca modernismul nu a tradus bine verbele din latina care deosebeau amare de diligere. Asa ca tota algebra, dialectica cade pe animalitate.
Iti las unele paragrafe care au relatie cu ceea ce vorbim aici:
https://es.paperblog.com/......-1-260880/
Platón, en el Mito de la Caverna antes citado (De Rep., 7), lo expresa diciendo: Aquellos que fuera de la caverna han contemplado la verdadera luz del sol y las cosas realmente existentes (las ideas), ya no pueden volver a ver en la caverna porque sus ojos se han desacostumbrado a la oscuridad, ya no conocen bien las sombras de allá abajo y, en consecuencia, sus equivocaciones son objeto de las burlas de los demás, que nunca ascendieron de esa caverna y esas sombras.
La primera se asemeja a la violenta tempestad que avanza sin comienzo ni fin, doblando, moviendo y arrastrándolo todo consigo; la segunda, al tranquilo rayo de sol que atraviesa esa tempestad sin ser alterado por ella. La primera es como las innumerables gotas de la cascada, que cambian siempre sin descansar un solo instante: la segunda, al arco iris que reposa apaciblemente sobre ese alborotado barullo. - Solo a través de esa contemplación pura que queda totalmente absorbida en el objeto son captadas las ideas; y la esencia del genio consiste precisamente en la preponderante capacidad para tal contemplación: y, dado que esta consigue un total olvido de la propia persona y sus relaciones, la genialidad no es sino la más perfecta objetividad, es decir, la dirección objetiva del espíritu, opuesta a la subjetiva, que se encamina a la propia persona, es decir, a la voluntad.
"La naturaleza se halla en violenta agitación; por entre las oscuras nubes solamente llega a nosotros una media claridad, [...]. Entonces se nos hace patente nuestra debilidad, nuestra impotencia contra una Naturaleza hostil, nuestra voluntad vencida de antemano en la lucha [...]. y en estos objetos terribles que así amenazan a la voluntad no percibe más que sus ideas. En este contraste estriba precisamente el fundamento de lo sublime. Pero la impresion es aún más fuerte cuando presenciamos la lucha de los elementos desencadenados. En estos momentos el espectador impávido reconoce con toda claridad la duplicidad de su conciencia; comprenden, por una parte, que es individuo, fenómeno contingente de la voluntad y al mismo tiempo se siente sujeto imperturbable e inmortal del conocimiento." Extracto de "El Mundo como voluntad y representación" III, 39, de Arthur Schopenhauer.
Am patit, dar am crezut ca e un semn negativ si i-am dat block! In fine, am spus pe TPU intreaga poveste daca iti amintesti !
Pai tachinarea nu e exagerata! Daca e exagerata, este bullying!
Pai nu o face mai nimeni rau in cazul in care place pe cineva! Ca de exemplu si pe mine ma tachina putin o fata care m-a invitat ea in oras si care cred ca ma placea! Dar pe-atunci am interpretat ca semn negativ si am can stricat tot !
Niste mici glumite pe baza celuilalt! Nu chestii de genul:boule, dobitocule, uratule, prostule, etc. Chestii de genul:Haha, ce tocilar esti sau haha ce ciudat vorbesti ocazional, nu mereu! Si practic simti din tonul persoane ca vor doar sa glumeasca putin si ca nu vor sa te faca sa te simti prost!
Asa sunt invatati li se baga de mici in cap ca baietii se poarta ca niste handicapati si ca fetelor le place sa fie chinuite si apoi se mira unii ca stau in relatii abuzive cand li se induc de mici toate rahaturile care incet incet duc la chestii extreme
anonim_4396 întreabă: