Tie iti ajunge ca partenerul sa iti spuna "te iubesc" dupa care sa te ignore de ziua ta, sa uite ca are intalnire cu tine, sa se uite dupa altele pe strada, sa te jigneasca?
Toti avem nevoie de fapte. Eu una prefer faptele si nu vorbele. Degeaba incerci (nu tu, e cu caracter general) sa ma ametesti cu 3 vorbe dulci daca dupa ce le spui imi demonstrezi in fiecare secunda ca nu e asa cum mi-ai spus
Răspunsul se găseşte într-o carte foarte simplă şi prietenoasă pe nume: Cele 5 limbaje ale iubirii.
Uite un articol despre aceasta carte:
http://www.forum4you.ro/cele-5-limbaje-ale-iubirii/
Fiecare om se simte iubit când limbajul său favorit de iubire este împlinit. Pentru fete predominant este atenţia şi timpul acordat. Pentru băieţi de obicei este încurajarea şi faptele.
E o întreagă poveste pe care ai să o găseşti în acea carte dacă vei vrea să ştii mai multe.
Sper să-ţi folosească,
Să fii iubită!
In calitate de barbat iti spun cele 2 motive:
1) Femeile sunt atragatoare aproape pentru. orice barbat si daca vor sa ii insele nu le e asa greu ca barbatilor.
2) Sunt prea multe exemple in jur ca arata ca de cele mai multe ori iti pui increderea in cineva si esti inselat, asta mi s-a intamplat si mie care imi spuneam sa nu fiu gelos ca asta e o "boala" dar la un momentdat, un prieten imi tot spunea..si am zis sa verific, si s-a dovedit ca am avut incredere in ea si m-a tradat..deci incredere nu se daruieste, se castiga!
De parca fetele nu sunt la fel. Poate pentru ca au avut iubite care le spuneau ca ii iubesc si dupa aia ii lasau cu ochi in soare.
RayKzor51 întreabă: