Creierul primitiv, cel care controleaza instinctele, este cel care determina nivelul de atractie pe care il simtim pentru cei din jur. La fel cum controleaza instinctele sexuale si sentimentele, in general. Prin urmare suntem programati genetic sa fim atrasi de oamenii "frumosi". Nu e vorba de ipocrize ci de instincte.
Sufletul si mintea conteaza, dar pana deschid gura sau arata ce gandesc si ce suflet are, ambalajul e primul lucrul care iti ia ochii. Dar fizicul e de moment sau rezista pentru cei superfiali. Frumusetea e trecatoare, dar interiorul nu-si piede farmecul.
Eu iti zic asta, ca intamplator, demult am intrat in vorba cu un tip de aici de pe site, ne-am placut reciproc doar prin vocabular si comportament virtual, iar in ziua in care ne-am vazut, am observat ca nu avea genu meu de fizic. Era prea tarziu cu timpul m-a atras si fizicul chiar foarte mult...el a stiut de la inceput ca nu s-a incadrat in tiparu meu de deal masculin.
El a avut vrajeala la el, spunand ca arat cumcredea, dar a avut multe de schimbat fizic la mine.
Daca apuca sa deschida gura si vad ca are acel ceva care sa ma puna pe ganduri, atunci nu dau atentie la fizic. Daca sunt ca la expozitie, ma uit la fizic, atunci caut sa aiba in fizicul lui ce imi place mie la unu, si nu ma refer la patratele, freza asta cu parul intr-o parte si alte aspecte de "papusel".
Sufletul(rau sau bun) il recunosti in timp, sincer sa fiu, pentru ca acesta se poate "detecta" doar privind la actiunile pe care individul/individa le savarseste.
anonim_4396 întreabă: