Poate numai peste genul asta ai dat, dar mai e intrebarea "de ce toate fetele cand dau de bine fug?" si de ce "aleg prost si apoi isi doresc acel bine?"
+1 bv
"rigo23" are mare dreptate.
Dar mai este și întrebarea noastră "De ce femeile sunt mincinoase și da cu piciorul unui băiat care le iubește?"
De fapt nu ai inteles tu se pare! viata mea nu este pudrata. "esenta" era ca orice fata inocenta poate avea parte de un "liar". depinde de fata daca il descopera, accepta, inca unul in viata ei(iubit). si, de ce nu si invers!? girl vs boy!
Barbatii se indragostesc de ceea ce vad iar femeile de ceea ce aud. acesta este motivul pentru care femeile se machiaza si barbatii mint!
nu ma machiez, oare o sa am parte de adevar din partea barbatului?
In primul rand nu mai generaliza.Nu toti sunt asa, multi sunt si ca au fost de prea multe ori dezamagiti si prefera sa umble din floare in floare decat sa mai investesca sentimente. Voi femeile sunteti sfinte?! In Romania unele femei sunt ceva de genu "hotu striga hotii" poate chiar de 10x mai parsive ca un barbat!
Poate ca te invarti in cercuri care nu trebuie... si poate nu ai cunoscut pe cine trebuia, si poate nu e bine sa generalizezi.
Nu toti barbatii sunt mincinosi nu ne baga in aceeasi oala si majoritatea baietilor iubesc dar nu arata deoarece le e frica sa nu fie luati in gluma, catalogati sau ca fetele isi vor bate joc de ei.
Gandeste-te ca ei mint dintr-un anumit motiv poate si tu esti problema nu numai noi
Vei gasi si acel baiat pentru tine nu trebuie sa te duci asa dramatic in lume sunt oameni si oameni, ai rabdare.
Nu poti sa spui ca sunt toti mincinosi, vina cred ca vine uneori, in unele cazuri din ambele parti. Te implici in relatii fara sa analizezi bine persoana de langa, fara sa stii ce iti doresti. Spre sfarsit apare acea monotonie, cand parca ai vrea sa nu mai sti de nimic.Baietii nu prea mai au incredere in fete si poate nici fetele in baieti, exista mereu acea indoiala la mijloc, oare e alegerea corecta?