Am auzit ca femeilor le plac mancarurile acre si picante si sotii autoritari. insa femeia care stie sa se supuna sotului, face sa se rasuceasca luna pe degetul ei cel mic.
ma rog, nu poti generaliza. fiecare cuplu cum se nimereste. am vazut cupluri unde femeia e autoritara, si barbatul moale. ea castiga super, el deloc. si se inteleg foarte bine.
Sunt cupluri unde barbatul e cel sensibil, iar femeia e rece. si merg inainte.
mi se pare ca daca spui "barbatul TREBUIE sa fie asa si femeia TREBUIE sa fie asa", atunci intri pe o pista gresita. Pentru ca sigur vor exista si cazuri contrare. Si discutiile se pot purta la nesfarsit fara folos.
Cuplul modern e mai creativ si mai deschis, se joaca mai bine cu trasaturile in interactiune, fata de cuplul de moda veche, tributar unor clisee (barbat autoritar, femeie sensibila).
Aruncati cliseele la gunoi!
Stii vorba aia, tot o floare si-un ca*at se-aduna! Cam asa e...si cunosc si eu destule cazuri, insa nu pot sa iti dau un raspuns de ce e asa. Poate pentru ca contrariile se atrag?!
Pentru ca ori ce baiat ru are nevoie de o fata cuminte, ori ce fata cuminte are nevoie de un golan si aia care sunt cuminti si tandri poate face femeia ce vrea cu el
anonim_4396 întreabă:
aicinuehi5 întreabă: