Au sanii mai tari, sunt mai inocente, mai diafane, doresc sa "invete" cat mai multe trucuri si pozitii, sunt mai nesofisticate decat cele coapte deja, si le si poti "modela" intr-o anumita masura, ca in "My fair lady"... plus sansa de a fi primul care ii poate oferi atat de doritul orgasm! (gratie "know how-ului" si experientei!)
Pentru ca sunt "prospaturi", neexperimentate, pentru ca le place ideea de nou si evident, nu se duc la o femeie de 50 de ani, ci la una tanara, pentru ca [,] cauta in alt pat ceea ce nu au acasa. Nu stiu. Intreaba unul care a experimentat pe propria-i piele...
Pentru ca sunt mai tinere, mai flexibile, mai influentabile, cedeaza mai usor, te storc de bani dar merita si nu iti spun te iubesc pentru ca inca nu stiu ce inseamna.
Adevarul e ca si noi ii preferam datorita experientei
Oare? Sa nu atarne suncile pe ele . Glumesc oricum nu cred ca este un lucru care poate fi generalizat, pana la urma frumusetea sta in ochii privitorului.
Depinde. poate pentru a se simti din nou puternici, tineri si plini de experiente...
Deoarece ei au o batranica acasa si ele nu mai vor sa faca s. iar cele tinerre da
Deoarece nu mai simt atractie de la cele de seama lor si le considera invechite trecute prin viata etc
Cam din aceashi cauza cum ar fi ca fetele mai mici prefera baieti mai mari (in general) asa cred toti ca poate daca e mai mare stie ce face...
@iuliancico: daca te simti cel mai bine alaturi de sotia ta, normal ca nu. Eu credeam ca aici e vorba de barbatii care nu se simt impliniti, care nu-si mai gasesc fericirea alaturi de cele alaturi de care au impartasit poate cele mai frumoase momente din viata, dar mi se pare ca voi generalizati cam tot...
Tin sa te contrazic,e o chestie genetica inhibata in sange,instinctul i face sa isi aleaga femei in varsta aia din cauza ca pot da nastere la copii foarte sanatosi, a fost si un documentar despre asta, de ce esti misogina? si eu mai sunt uneori
Pfff, cum ai gasit raspunsul asta postat de asa multisor timp?
Chestia genetica, e o scuza! O scuza ce nu valoreaza mult in ochii mei. Copii sanatosi se nasc si la femei ce au intre 20 si 30 de ani. De acord? Deci, sunt motive mai importante decat dorinta lor de-a avea " copii sanatosi ".
Si partea cu un barbat ce se apropie de 40 de ani care cauta fetiscane abia aparute-n lume, am cam avut dreptate cand am spus ca se privesc in oglinda si vad cum incep sa se gandeasca din ce in ce mai serios ca a trecut viata pe langa ei.
L-am gasit pentru cautam varsta ta si nu am gasit-o i-ar in timp ce cautam mi-a atras atentia raspunsul, da probabil ca pe langa jumateate mea de adevar zace si jumatatea ta de adevar, scuze nu stiu ce m-a facut asa revoltat
Varsta mi-am spus-o mai des pe chat, si nu la intrebarile prezente aici.
Probabil adevarul e pe undeva intre.
Pentru ca vad ca imbatranesc si au nevoie de o fata tanara care sa le mai aduca din pofta de viata. (vorbesc si din proprie experienta)
TeziCarmenCecilia întreabă:
SofiaAbigail întreabă: