| BelleDy a întrebat:

De ce barbatii prefera brunetele?

29 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Iubiții mei te-ar contrazice.

| madyddd a răspuns:

Bărbaţii preferă brunetele, dar agaţă de preferinţă blonde...

| mona a răspuns:

Stiam ca multi prefera blondele dar cred ca numai barbatii seriosi prefera brunetele[daca intelegi ce vreau sa spun]

| justitiarul a răspuns:

Nu toti!

| stefangeles a răspuns:

Sunt cu 30% mai multe decat blondele sau roscatele si din roscate 90% is luate iar blondele 80% nu le duce mintea happy...

| DeeaMarry a răspuns:

Nu inteleg ce legatura are culoarea parului cu caracterul, inteligenta, modul de a gandi, pana chiar si cu ceea ce se numeste "aspect fizic placut". Astea mi se par criteriile dupa care, in mod normal, fiecare dintre noi ar trebui sa isi alega partenerul/partenera.

| xFaith a răspuns:

Orice baiat care se respecta, are langa el o bruneta

| Poco a răspuns:

Eu le plac pe toate care sunt dragutze.Nu exista toate blondele proaste sau roscatele...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mai ieftina vopseaua de par neagra, si tine mai bine.

| Sunnyツ a răspuns (pentru anonim_4396):

Adevarat!

Intrebare, satenele ce au? Corcituri din blonde si brunete cumva? straight face

| madyddd a răspuns (pentru Sunnyツ):

Satenele sunt tot blonde cu parul mai inchislaughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Sunnyツ):

Satenele sunt niste blonde inteligente rolling on the floor rolling on the floor

| Demonull a răspuns:

De ce brunete? Pai de ce as alege blonde? Brunetele au mai multa minte sincerlaughingpropria experienta si mi se par si mai draguteeesmugfoarte draguteesmugfrumoasee8-devil)Sunt si blonde dragute asta sa nu se supere nimeni, dar brunetele au ceva a lor acolosmug

| rousz a răspuns:

Hey! faza cu blondele ca-s blonde brunetele sunt brunete, o prostie acum depinde nu toti sunt la fel, uite un exemplu : cum suntem si noi fetele unora le plac mai multi brunetii altora blonzii asa este si la ei!

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru rousz):

Dar caruntii cu malai in buzunar nu va plac?big grin.
@Revenind la intrebare, brunetele sunt mai cu sex appeal si par mai ingrijite, mai ales daca au parul drept si lung si sunt mult mai sexybig grin

| rousz a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Eu m-am referit strict la intrebarea pusawinkingwinking acum fiecare cu gusturile lui no?

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru rousz):

Pai da, ca doar gusturile nu se comenteazabig grin

| rousz a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Normalwinkingasta ziceam si euwinking

| CharlieHarper a răspuns:

Nu generaliza, mie cel mai mult îmi plac roșcatele tongue

| anonima3389 a răspuns:

Nu este adevarat. unii barbati prefera blondele, unii brunetele.sau sunt unii care le prefera pe amandoua.dar ce te faci cu o femeie care isi schimba culoarea parului ba blond ba brunet? aia e foarte tare, are mai multi barbati la picioarelaughing)) eu de cand ma stiu vroiam sa ma fac blonda pentru ca blondele ies in evidenta prin culoarea parului si daca sunt imbracate in negru le iese in evidenta parul, dar sa fim seriosi daca esti frumoasa, esti frumoasa si blonda si bruneta, asa ca ...nu mai conteaza ce cul ai parultongue

| YoYoIonut a răspuns:

Lol...Parca la barbati le plac mai mult blondele.Recunos si mie imi plac chiar daca se zice ca nu am minte.
Brunetele pe locul 2.

| Iwan a răspuns (pentru YoYoIonut):

Cum adica brunetele sunt pe locul 2 waiting? Vrei sa vezi cum te bate o Bruneta? waiting

| xCherri a răspuns (pentru YoYoIonut):

Ma-ta e pe locul 2straight face, nu noi straight face.

| yyo a răspuns:

Ti se pare...oh go on baietilor le plac mai mult blondele ca cica sunt bune la pat, da na poate le plac brunetele ca au mai multa minte ( nu vreau sa jignesc pe nimeni da na big grin cam asa e uneori tongue ) funda?

| yyo a răspuns:

Aaaa am uitat sa iti spun... brunetele sunt mai focoase si asta se pune tongue

| GABYgugiuman a răspuns:

Au mai mult sex-appeal laughing

| dance12 a răspuns:

Sunt mai frumoase mai destepte