Cand o fata isi arata prea mult interesul, baietii bat in retragere pentru ca nu stiu exact cu cine au de-a face.
Scrie acolo ca te referi la 5% dintre bărbați, aia cei mai frumosi, fiind atât de putini sunt deja în alte relații și e greu sa stea în ele, pe voi nu va interesează majoritatea bărbaților iar prosti ăștia va dau like și îți pierd timpul cu voi, voi vreți cdi mai frumosu bărbați existenți, concurenta e mare
"De ce barbatii reusesc sa atraga cu indiferenta, fetele? "
Voi fetele ar trebui să aveți raspunsul la întrebarea asta.
Eu cred că dacă ai arătat interes și nu ai obtinut o reacție, atunci e o vorba de o excepție. Sau ai țintit mult prea sus.
Adevăratul e că tipii obișnuiti sunt atât de privați de orice forma de atenție pozitivă, încât orice compliment ii poate face interesați.
Problema e data de mai multi factori,unul din ei este constituit de comunicare,ce lipseste cu desăvârșire. Fiecare om atrage ce ofera, ca un magnet. daca e plus,il atrage pe minus, daca e minus il atrage pe plus si tot asa, extremele se atrag. O fosta prietena mi-a spus la un pahar de vorba ca femeile sunt atrase si le plac mai mult vorba putina si mai mult faptele pentru ca palavrageala le obosesc si iai pierd din interes,dispare acel farmec. Barbatii si femeile sunt indiferenti din diverse motive : au avut de aface cu persoane care au fost opus lor,arogante indiferente pe cand acestia erau deschisi si comunicativi. Se spune ca fiecare experienta te maturizeaza, te schimba, te face sa fii altfel de cum erai la inceput. Admitem ideea ca daca femeile si barbatii ar fi mai deschisi,mai dedicati cunoasteri si mai atenti unii cu ceilalti probabil nu ar mai fii cum ai prezentat situatia. Eu consider ca a fii arogant este un mod de a fii prost,frustrat, dezorientat, de a nu stii ce vrei de la viata, ca si cum te învârti fară a stii ce vrea. Se poate aborda si cu "Bună", cum e normal, ca doar incepi o discutie, asa ne-a invatat la scoala, ca de te bagi in seama prin diverse replici suna cumva a intra cu Japca in viata unui om, tine de politete si de cei 7 ani de acasa, pe care unora le lipseste cu desavarsire. Lipsa de educatie duce la atitudinea de indiferenta, spun asta pentru ca un om educat cu capul pe umeri nu va fi niciodata indiferent, ci va da curs la orice i se ofera in limita bunului simt.
Înseamnă că nu îi pasă de tine la cine îți arăți interesul daca cineva îi pasă de tine cu adevărat te caută fără să îl cauți tu