Pentru ca e in natura noastra, ce atatea "de ce"-uri?
nu, nu ma supar daca se uita la meci, ce nebuna isi agaseaza sau isi priveaza partenerul de o activitate care ii creeaza placere?
dar da, sunt multe nebune.
in acel timp, ar putea sa iasa in oras sau sa-si gaseasca alta ocupatie, si e valabil pentru ambele sexe.
cand e vorba de entertainment, in acele momente nu au ce cauta intrebarile si alte probleme de discutat.
Stiu eu... Eu... URASC FOTBALU. NISTE CURVE ( se rad pe picioare, is vandute si primesc bani inainte de a muncii ) masculine fug dupa minge si cand o ajung dau cu picioru in ea.As desfinta fotablu European.Prefer(ADOR) sa ma uit la un Tenis Feminin sau Voley sau INOT :X:X:X:X
Ce daca se uita la meci, n-are voie si el atata lucru sa faca? Doar nu se uita in fiece zi, se uita poate o data, de doua ori in saptamana, mai des acum ca-i competitia aia europeana, nu stiu cum ii zice.Ar trebui sa fiu limitata sa ma supar din atata.Mai bine ii duc o bere si-o punga de seminte in loc sa comentez degeaba
"palavrageala fara sens" a partenerei... te-o fi suparat cineva.
Pe mine nu ma deranjeaza ca iubita mea se uita in oglinda chiar imi place si ma uit is eu cu ea si o fac sa rada un picut fac sa fie totul mai romantic :X Eu nu prea ma uit la fotbal pentru ca nu ma pasioneaza Prefer sa stau si sa-i raspund la intrebarile iubitei mele :X Imi place mult mai mult sa petrec timpul alaturi de ea de cat sa ma uit la tv
Te-as lua de iubit, sincer)....prea romantic pentru secolul asta
) Mersi Pai asta-i adevarul o iubesc foarte mult si prefer sa stau cu ea :X:X decat sa ma uit la un amarat de meci sau la tv
Bravo tie! Mai rar asa barbati.