Majoritatea barbatilor sunt atrasi de sexul frumos, de femei. sanii sunt ceva reprezentativ pentru. ele -Barbatii sunt atrasi de sanii unei femei, uneori si femeile . Se pare ca sanii sunt cei mai senzuali, iar privirile barbatilor sunt de multe ori atrase de acestia. Rolul lor nu este totusi erotic, ci mai degraba maternal. Imi place poza ta
Cum adica nimic special? sanii unei femei sunt foarte frumosi, si merita atentia barbatilor; si daca ei nu ar fi atrasi de sanii unei femei, ce anume ar trebui sa ii atraga? nu uita, vorbim totusi de atractie, si chiar daca in ziua de azi este pus accentul pe acest lucru(poate chiar prea mult), are si el rolul lui.
Bai paula, pai sunt speciali, ca unele masini n-au air-bag, si e protectie sanul fata draga.
In special sunt atras de trupul femei de ochii ei frumosi si sani sun apetisanti ce vrei sa spui ca nu te excita cand te sarut pe sani si cand te mangaie indiferent ca sunt mari sau micuti este simplu te excita si nu ai ce face
Mda, scuzati gramatica . am uitat ca pe site-ul acesta tot timpul se corecteaza gramatica .
Eugem, daca ii chiar asa, pe orice parte a corpului daca pui mana si ai intentii de a o excita si ea vrea sa se excite, o sa se excite, dar daca nu are nici unu intentia asta... degeaba.
1.Nu toti sanii sunt la fel. 2.Este o parte a femei ce o face mai interesanta. 3. Oricarei femei ii place cand un barbat se joaca cu sanii ei.(in functie de preferinta)
Finca le plac (si mie imi plac)e adevarat ca sint doar o pereche de sini dar nu-i poarta barbatii ci voi femeile si unele stiu bine sa si scoata in relief ca barbatii sa isi doreasca sai atinga sa-i sarute poate, sint un mijloc de excitatie, uneori te pot face sati doresti mai mult
George0197 întreabă: