Nu e vorba despre prostie ci de lipsa demnitaţii.Nici acum nu pot sa înteleg de ce o femeie se leagă de un bărbat deşi acesta îi zice clar ca nu o mai iubeste? De ce se aruncă la picioarele lui crezând ca lacrimile îl impresioneaza? De ce crede că dacă rămâne însarcinată va reuşi sa-l ţină lângă ea?
Aberaţii. Când nu mai ţii la cineva e de datoria ta să îl anunţi ca totul s-a terminat
Dar cate si mai cate sunt femeile care cred acelasi lucru despre barbati? asta ti se mai pare corect?
cate nu sunt femeile care profita de naivitatea si prostia barbatilor, se folosesc de farmecul lor feminin, intra in patul barbatilor si se folosesc de ei.si aici ma refer la banii barbatilor, in special la asta, dar nu numai.cate femei nu au profitat pana acum de barbati si cate nu o sa mai profite si de acum incolo.
revin la ce obisnuiesc eu sa spun mereu: asa cum barbatii sunt niste porci, asa si femeile sunt niste vaci.si plus de asta. unele chiar merita.nu te supara, dar din moment ce iti greseste o data si ierti, si a doua oara si ierti aceeasi prostie, ierti si a tria oara si nu ripostezi este normal sa te ia drept proasta, chiar esti proasta daca nu ripostezi.
Cossmy-ca sa zici ca o femeie este inteligenta nu trebuie sa se priceapa la ce te pricepi si tu si nu trebuie sa stie acelasi lucruri.
asa cum tu spui ca suntem varza la unele capitole asa si voi sunteti varza la unele capitole la care noi ne pricepem.asta inseamna ca avem dreptul sa spunem ca sunteti prosti sau neadaptati vremurilor de azi?
cum au zis si ceilalti: gandim diferit, dar gandim in asa fel incat sa ne intregim unu pe celalt.
de ce sa pari tu, ca barbat mai superior decat o femeie? nu uita ca si intr-o casnicie normala barbatul e capul, dar femeia este gatul.intelegi ideea?
nu suntem nici neadaptate si nici proaste. pur si simplu nu ne intereseaza acelasi lucruri ca si pe voi.si iar revin la ideea initiala, pentru ca ceea ce am scris eu aici imi cere asta :asa cum si voi sunteti porci, asa suntem si noi vaci, asa cum voi sunteti inteligenti asa suntem si noi inteligente si asa cum sunteti si voi prosti, asa suntem si noi proaste.
Sunt de aceeasi parere ca si Razvan, a zis f bine, femeile sunt prea naive cand merge vorba de relatii(pling, implora sa-i mai dea o sansa,'fug'ca niste proaste dupa ei, suporta orice jignire numai ca sa-l obtina-ceea ce-i pur si simplu absurd), si asta pe barbati le duce pina la nervi.Scuze ca am raspuns, dar am simtit nevoia sa zic si parerea mea.Trebuie sa fim cit mai puternice si sa trecem peste orice obstacol!
Deci "voi femeile" ati inteles total gresit ideea. Sunteti proaste, insa nu in sensul de subdezvoltate intelectual(din contra, poate mai mult ca barbatii din punctul asta de vedere) insa sunteti la orice altceva care nu implica folosirea mintii + spalat si curat. 1.condus = varza, praf
2. tehnica = prefer sa ma abtin
3.self defense = o baba cu'n ciomag
4.au o gandire cam 98% diferite de a barbatilor => un posibil motiv pentru care sunt considerate proaste
5.Nu au spirit de aventura, de risc, de compromis pentru a obtine ceva. Si din acest motiv pot fi catalogate proaste.
Ar mai fi multe, dar nu vreau sa'mi pun toate fetele/femeile de pe TPU in cap. Insa nu uitati, nu sunteti proaste in adevaratul sens al cuvantului, adica mintal, intelectual. Ci mai bine zis neadaptate cotidianului din ziua de azi.
Deci pana la urma am ajuns la o echivalenta: barbatii le considera pe femei proaste, iar femeile pe brb la fel. Deci se ajunge tot la vesnica "lupta" dintre sexe. Asa ca pana la urma nu se prea poate da un raspuns clar si concis, eventual si la obiect
Mike total de acord cu tine!
FEMEILE sunt de mai multe categori ca si barbati de altfel, exista cele care au minte si stiu sa o foloseasca si cele care nu stiu sa gandeasca si cu capul decat cu alte parti ale corpului de aceea ele se lasa duse de val in multe situati de aceea ele sunt cel mai des cunoscute de barbati si catalogate asfel, sa stii ca am cunoscut barbati care la randul lor au cunoscut femei cu stapanire de sine si calculate si chiar aveau o impresie buna despre ele!
Pentru ca unele se lasa purtate de val si fac pe proastele crezand ca ele sunt miezu' se dau prea perfecte si nu sunt, prea pline de ele si asta ii face pe barbati sa ne creada "proaste" dar nu toate suntem asa, multe suntem niste vipere care aratam ca suntem fara nicio putere dar suntem exact invers, si ne place sa ii intepam asa cateodata cu cate un cuvant cu un gest
Daca spunem ca toate femeile sunt proaste, ar insemna ca suntem misogini, dar noua nu ne place sa primim "calificative" negative, asa ca tinem asta in noi. Insa, da, le subapreciem. Pana la proba contrarie, cand "ni se pare" ca am intalnit-o pe cea iesita din tipare, desteapta, frumoasa si devreme acasa, si o luam de nevasta. Regretam peste ceva timp, un an, doi, zece. O luam de la capat, pana gasim amanta perfecta (desteapta, frumoasa, apetisanta (nu ne mai intereseaza daca e devreme acasa)).
Deci, femeile nu sunt proaste, decat ca nu gandesc ca barbatii, si asta ne enerveaza si ne fac sa spunem (uneori) ca-s proaste. Bine, unele, chiar sunt. Dar nu e vina lor, consider eu. Femeile cele mai proaste sunt cele fara educatie. Iar ca sa se educe, trebuie sa aiba vointa si ceva materie cenusie. De asta zic ca nu e vina lor. Daca mama natura nu le-a dotat cu suficient creier, ele nu vor ajunge intelectuale si deci, destepte.
Mie imi plac femeile, si nu pentru ca vorbesc mult, ci pentru ca printre acele multe cuvinte, sunt cateva chiar folositoare, pe care un barbat nu le-ar rosti.
In concluzie, nu suntem ofticosi, si iubim femeile (cel putin eu), pentru ca avantajele predomina dezavantajele.
P. S. Nu as putea convietui cu o femeie non-intelectuala.
AndrewTate7789 întreabă: