Pentru ca...perpetuarea speciei.
Dar să știi că și bărbații sunt selectivi. Unii chiar foarte selectivi. În postarea ta se lasă să se înțeleagă ca bărbații fac orice pentru sex, corect pana la în punct, bărbații fac orice pentru sex cu femeile care ii atrag. La nivel inconștient, dacă bărbatul vede o femeie matură sexual, forma clepsidra, singură, machiata, etc bărbatului i se aprinde "beculetul". Asta nu înseamnă că o să și sara direct pe ea; poate nici o va aborda vreodată, doar se va gândi in sinea lui cum ar să facă sex cu ea.
Și să nu-mi spui că femeile nu gândesc la fel, dacă vad un bărbat care le place.
Tu crezi ca barbatii cedeaza chiar asa la orice femeie? Suntem destul de selectivi, sa stii...nu ne-o bagam chiar in orice gaura, asa cum probabil va imaginati voi femeile.
O fata oare nu? Diferenta e ca sunt mai multe fete frumoase decat bărbați frumoși, te asigur ca si femeile cedează sexual, dar cum doar 10% va atrag sexual sansa e mica
Iar generalizezi? Nu stiu de ce aveti unele impresia ca barbatii ar ceda oricarei femei, suntem si noi selectivi, daca nu ne atrage fizic in primul rand poate ea sa faca de toate ca nu miscam un deget.
Ți se pare.
Sau cel puțin, pentru mine nu e valabil.
Nu scrie pe mine "de utilitate publică"
Nu știu, poate in general unii cauta sa facă pe plac la orice fata/cât mai multe. Eu personal fac cam la fel ca fetele, nu sunt/nu ma consider fraier sa accept avansuri/hartuiri etc.
Decât după atenție, corect?
Tu esti dovada ca daca citesti 400-500 carti nu inseamna ca te-ai ridicat de la nivelul de misogin cu 4 clase.
But am i though? ¯\_(ツ)_/¯
anonim_4396 întreabă: