| TylerD66 a întrebat:

De ce barbatilor, in general, le este atat de frica sa abordeze o fata? Multi ar evita sa interactioneze cu sexul opus si daca tipa le-ar face cu ochiul.
Frica, anxietate? Pana cand ai de gand sa mai fii sclavul acestor emotii irationale?

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Baietilor le este frica, insa nu si barbatilor. Baieteilor le este frica de refuz, cu toate ca acesta este ceva normal si face parte din viața. Bărbații știu ce vor de la viața, nu mai stau sa își pună nu știu ce probleme si încearcă. Da, am mai auzit băieți care, cu toate ca fata le arată semne, aceștia nu făceau nimic de frica, nu aveau încredere in ei si la orice semn de la fete, considerau ca poate fata este prietenoasa, ca nu are cum sa ii placa.
Din pacate, multi își pierd șansele din aceasta cauza

| TylerD66 explică (pentru Miruna333):

Nu vrei sa fii winggirl-up meu? laughing

23 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pentru că știm că alea frumoase nu ne vor, de asta + frica de refuz, dacă nu emiți atracție fizică, financiara, nu ești popular, cam degeaba încerci

Răspuns utilizator avertizat
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca esti fata si se eschiveaza baietii cand incerci sa-i agati, nu prea esti pe placul lor.
Am fost foarte timid toata adolescenta, dar cand o fata ok imi dadea niste semne, prestam. In timp ce nasoalele imi faceau niste avansuri foarte proaste si nepotrivite, ca nu reuseam sa scap de ele elegant. Nici nu se prindeau, ziceau la fel ca tine, ca le resping de emotie rolling on the floor

| TimberWolf a răspuns:

Tu ai venit sa faci pe smecherul? daca era asa nu mai erai aici, acum erai in pat cu vreo bunaciune.
Domnul gigoloi...

| 1onurSimion a răspuns:

Dacă tu rezumi totul la emoti și stări de axientiatea este treaba ta. Da nu toți vor să abordeze. Nu toți ne dorim. Asta nu însemnă că am "frică".

Nu vreau.

| ALM2000RO a răspuns:

Eu sunt AA (AroAce) deci în cazul meu nu se pune problema de așa ceva. Dar dacă stau și mă gândesc mai bine, chiar dacă nu m-aș fi născut așa tot n-aș fi abordat vreodată pe nimeni, fiindcă sunt antisocial, asocial, retras, fricos, emotiv, izolat, timid, cu stima de sine sub nivelul Gropii Marianelor, pămpălău, băbălău, anxios, depresiv și mai nou și mizantrop.

| DanielKun616 a răspuns:

Pentru că:
1. Ne e frică de respingere
2. Nu toți avem bani, BMW-uri sau pătrățele
3. Lipsa încrederii, peste ani de zile după o căsătorie în 99% din cazuri femeia ia casa, copii, banii, lăsând bărbatu cu absolut nimic

| TylerD66 explică (pentru DanielKun616):

Pai hai la abordat. Nu vrei sa devii mai bun la treaba asta?

| DanielKun616 a răspuns (pentru TylerD66):

Ce să abordez? Una de pe stradă care aşa cum albina zboară din floare-n floare aşa şie ea se duce de la bărbat la bărbat? Ce să abordez? Ce?

| TylerD66 explică (pentru DanielKun616):

Nu toate femeile sunt asa, sper ca esti constient de asta.