Ursulika, se pare ca nici un barbat nu este destul de barbat ca sa recunoasca acest lucru Se agita toti si tu, de fapt si de drept, le-ai dat unda verde ca sa se laude cu cuceririle lor
Mai baieti, pai voi in loc sa fructificati intrebarea voi va agitati?
@ursulika-atunci ma bucur nespus de mult ca tocmai mi-ai intarit convingereea ca tu esti una cereia ii place sexul si recunoaste.si sa stii ca in general femeile se impart in doua categorii:
1. cele carora le plac sexul si recunosc
2. cele carora le plac sexul si nu recunosc.
Eu cred ca depinde de persoana si nu de sex (feminin/masculin).
Daca iti place inseamna ca ai avut/ai experiente placute, daca nu poate nu esti cu cine trebuie sau trebuie sa faci o schimbare. Totul se rezuma la partida, daca iti place mai vrei daca nu..pas. Cam asa e, parerea mea
AsuL: mai hai sa fim sinceri si sa n-o mai dam pe ocolite. dupa parerea mea ambelor sexe le place sexul...fiindca daca nu ne-ar mai place sexul atunci... s-ar duce dracu lumea asta.deci si la barbati si la femei exista acea dorinta, atractie de a face sex.desi la barbati. e mai pe direct.
--- asuL ---
Ba nu e corect! Noua femeilor tot ne place dar noi nu vorbin despre asta! Astai realitatea! Organele cer acctsiune!
Pai ca sa explicam asa pe scurt si pe intelesu tuturor
barbati au hormoni care produc niste reacti in organism asfel creierur trimite un impuls in zona x si automat barbati au mai multe nevoi sper ca am reusit sa te fac sa intelegi
anonim_4396 întreabă: