| Barajag a întrebat:

De ce barbatilor le place sexul mai mult decat femeilor?big grin

Răspuns Câştigător
| lia a răspuns:

Ursulika, se pare ca nici un barbat nu este destul de barbat ca sa recunoasca acest lucru laughing Se agita toti si tu, de fapt si de drept, le-ai dat unda verde ca sa se laude cu cuceririle lor laughing
Mai baieti, pai voi in loc sa fructificati intrebarea voi va agitati? laughing rolling on the floor

43 răspunsuri:
| JustMeFlory a răspuns:

PshioSex:nu procedez asa...il las 2 min sa isi revina si dupa sar pe ellaughinglaughinglaughing

| bismark65 a răspuns:

Barbatii sunt vanatori prin nascare si d-aia crezi ca lor le place mai mult decat voua, neadevarat, sexul place la fel de mult ambelor sexe doar ca un barbat care recunoaste asta este macho pe cand o femeie este curva

| moldovancata a răspuns:

Pai ca sa explicam asa pe scurt si pe intelesu tuturor
barbati au hormoni care produc niste reacti in organism asfel creierur trimite un impuls in zona x si automat barbati au mai multe nevoitongue sper ca am reusit sa te fac sa intelegitongue

| totata a răspuns:

Din punctul meu de vedere sexul este preferat in egala maasura atat de femei cat si de barbati, doar ca ei sunt mai directi si nu asteapta sa fie cuceriti ca si femeile. Dar, daca ne uitam in jur la toate pitzipoancele avide dupa sex as zice ca lumea s-a cam schimbat de la ultima mea cugetarebig grin

| roxi_3527 a răspuns:

Ne place sexul in mod egal, la fel de mult.doar ca asa i-am facut sa creada ca lor le place mai multbig grin

| urbanghost a răspuns:

Eu zic ca fetele sunt cam innebunite dupa sex ( cunosc cazuri ).happy

| Barajag explică:

@bismark:offf, chiar daca nu recunoasteti, noi tot stim cat de cat, dorintele voastre si acelea se rezuma la sexbig grin

| jara a răspuns:

Ba nu e corect! Noua femeilor tot ne place dar noi nu vorbin despre asta! Astai realitatea! Organele cer acctsiune!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acesti barbati cu cine naiba fac sex? Nu cu femei? laughing)))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

AsuL: mai hai sa fim sinceri si sa n-o mai dam pe ocolite. dupa parerea mea ambelor sexe le place sexul...fiindca daca nu ne-ar mai place sexul atunci... s-ar duce dracu lumea asta.deci si la barbati si la femei exista acea dorinta, atractie de a face sex.desi la barbati. e mai pe direct.
--- asuL ---

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca femeile simt o durere foarte mare mai ales la sexul salbatic in timp ce barbatii nu simt doar placerea corporala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca femeile simt o durere foarte mare mai ales la sexul salbatic in timp ce barbatii nu simnt doar placerea corporala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca femeile simt o durere foarte mare, mai ales la sexul salbatic, in timp ce barbatii nu simt doar placerea corporala.