anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce brunetii sunt mereu mai sexi decat blonzii? Trebuie sa mentionez ca sunt blond si sunt sexi dar de fiecare data cand vreau sa vorbesc cu o fata din scoala si vine un brunet frumos fata respectiva isi pierde interesul pentru mine si se da la vorba cu el, MAMA EI DE VIATA!

Răspuns Câştigător
| Drolja a răspuns:

So not true!
Brunet, blond, roşcat, chel, nu ne pasă! (acum vorbesc de fetele adevărate) Nu voi vorbi la general, vorbesc de mine.
Mereu m au atras tipii bruneţi, creţi, cu părul puţin lung. Dar trei prieteni am avut, din care doi cu părul scurt, şaten spre blond, drept!
Ironic? Deloc!
Era vorba de felul lor de a fii! Când mergeam cu blondul meu de mână pe stradă, nu mi păsa de nici un creţ brunet superb care trecea pe lângă mine.
Putea să vină la mine orice brunet creţ cu ochii verzi, dacă nu ştia să mă facă să râd, să fie atent cu mine, să fie descurcăreţ şi deştept, nu mi păsaa! tongue
Deci, dacă fetele nu te văd sexy, asta nu înseamnă pentru că eşti blond, poate nu ai farmecul ăla.
Uite, pentru ca să mă faci pe mine să mă îndrăgostesc de tine, va trebui să vii la mine, f. încrezător, să mă inviţi în oraş, dacă te refuz, să mă faci să râd printr-un gest sau o glumă reuşită şi care să se potrivească cu situaţia, să ştii să mi zâmbeşti şi să fii tandru!
Fii încrezător şi când abordezi o fată, nu te îndoi de tine, ci fă-o ca şi cum ai ştii că NU te va refuza de înainte! Dar nu fii bădăran. Când o să te vadă atât de îndrăzneţ şi cu o personalitate puternică, va cădea pe spate!
Pot să ţi scriu rânduri întreeegi, dar asta e esenţialul.
Vezi ce faci! tongue

29 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

Eu cred ca blonzii sunt cei mai sexi tonguetonguetongue Depinde daca blondu`frumos are bani ca daca are bani, poate sa fie si urat ca noapte, cu crengi ca fata il vede ca pe un print.straight face

| Sara2 a răspuns:

Noi fetele avem atractie pentru bruneti, cum si voi baietii aveti atractie pentru blonde
stii? treaba sta invers
dar asta nu inseamna ca nu esti ok ca baiat

| DeeaMarry a răspuns:

Tu chiar crezi ca aspectul exterior e totul?
Ca esti sexi sau nu...
Poti sa fi cel mai sexi baiat din lume ca daca nu ai creier e degeaba. Sau, ma rog, asta pentru fetele care merita atentie. Nu vorbesc de papusile Barbie.

| XxBlueRosexX a răspuns:

Eu ador blonzii pentru ca si eu sunt...sincer brnetii nu ma atrag deloc...am avut prieteni care erau blonzi cu ochi albastrii si verzi. Stai linistit cine te place ii lasa in pace pe aia brunety

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Paii se pare ca nu esti numero 1 atunci.

| Numero1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Crede-ma ca sunt mult mai bun decat ceilalti bruneti doar ca eu sunt mai cuminte, ceilalti le si violeaza(sau ar vrea)

| ÐÿÅ a răspuns:

Ghinionul tau laughing

| Cosmotel a răspuns:

Si de loc modest din cate vad laughing
toate vor bruneti cu ochi verzi. asta este laughing
dar asta nu inseamna ca toate se aleg cu unul asa.

| Drolja a răspuns (pentru Cosmotel):

Toţi vreţi blonde bronzate, dar vă mulţumiţi, cu noi, brunetele cu buze roşii! laughing

| Mαdαliηα a răspuns (pentru Cosmotel):

Mamaa. ce mai nimerit cu " Brunet cu ochii verzi " laughing

| Cosmotel a răspuns (pentru Mαdαliηα):

Am spus asta pentru ca frate-miu o duce prea bine laughing

| Mαdαliηα a răspuns (pentru Cosmotel):

Bun. Asa! laughing

| Cosmotel a răspuns:

M-as multumi oricand cu o fata draguta laughing
nu conteaza nici culoarea parului si nici a tenului puppy dog eyes

| Drolja a răspuns (pentru Cosmotel):

Uite problema: "m aş mulţumi". Dacă mi ai fii spus mie asta, aş fi înţeles că tot ce pot fi eu pentru tine e doar ceva mediocru. Pe când eu îmi doresc să fiu "dă părfect" pentru tine. Nici pentru noi nu contează culoarea părului/tenului, ci "culoarea" caracterului!winking

| Cosmotel a răspuns:

Vorbeam in general, nu m-am referit la cineva specific. Deci, eu acolo am spus ceva si tu aici spui altceva tongue
si vad ca multe fete au tendina sa interpreteze prost laughing
poate ca pentru mine multumit e la superlativ.

| GizazCraist a răspuns:

Da cine spune ca esti sexi tongue
na poate brunetul e mai sexi decat tine xD
pana la urma fetele pun mai putin accent pe cat de sexi esti decat noi, tipii tongue
ar din cata experienta am eu stiu a fetle prefera blonzii cu ochi albastri ceea ce ma oftica ca parul meu a inceput sa se inchoda la culoare xD xD xD

| Numero1 a răspuns (pentru GizazCraist):

Pai eu merg la sala, zambesc mai mult si ma imbrac mai bine si sincer multe fete imi atrag atentia ca sunt sexi dar toate admiratoarele mele sunt mai mari ca minesad

| GizazCraist a răspuns:

Si esti si foart modest

Asta e sarcasm, daca e adevarul pot sa ma mandresc cat vreau, eu spun adevarul, ce interes as avea sa mint!

| GizazCraist a răspuns:

Ciudat si eu optez pentru brunete si roscate ca nu-s fan la blonde ^^
farate n-o aculta pentru ca daca t vopsesti vei fi catalogat drept gay

Normal ca n-o sa ma vopsesc, nu sunt chiar asa de prost sau obsedat, poate ca ceilalti au dreptate degeaba arat bine daca nu stiu cum sa impresionez o fata, am sa incerc sa schimb asta la mine, oricum va multumesc.

| Kraxy a răspuns:

laughing))

| ChristinaGM a răspuns:

Daca nu-ti merge in dragoste blond vopsestete.Mie tot btunetii imi plac si nu stiu de ce...

| AngelGirl5 a răspuns:

laughing Blond cu ochii albastrii?smug Dragutz.

Pai brunetii par mai siguri pe ei. Au capacitate mai mare de a atrage fetele laughing.
glm
Depinde de fata.

| KIDoOr a răspuns:

Ah e simplu. Daca crezi in evolutionism, la inceput, toti oamenii aveau parul brunet si ochii maro. Parul blond si ochii verzi si albastrii sunt rezultatul anumitor mutatii in genele de baza ale speciei umane. Este normal ca femeile sa fie genetic programate spre a fi atrasa de forma de baza a masculului, baiatul brunet, deoarece el prezinta putere si influenta in mediul tau de viata.

| Paduraru a răspuns:

Am un sfat foarte bun ..Gasesteti niste vrajeli bune. si fa o fata sa se simta bine in prezenta ta. fa'o sa rada si sa se simta frumoasa.Asa poate sa vina si Jonny Deep ca nu se uita la el tongue Eu de exemplu sunt baiat normal. da le-am furat fetele la baieti mai mari ca mine. cu bani, masini, motoare si alte alea smug Peace! Y

| gig96 a răspuns:

Sa moara jibilan ce bune is alea 2 din av dyei laughing) scuzati afirmatia fara nici o legatura cu intrebarea

| Rastiu_Denisa_1994 a răspuns:

Brunetziiii sunt mai atragatoriiiiirolling on the floor))))))))

| MariSis a răspuns:

Sincer eu sunt atrasă de blonzii cu ochi albastri!