Pentru ca o fata - neatractiva, plictisitoare si negativa -este mult prea timida sa faca ea primul pas!
Asa ca macar timiditatea las-o deoparte!
Eu am 29 de ani și sunt virgin.
Sunt exact ca tine.
Timid, mic de statură, am față de copil.
Efectiv nici-o fată nu m-a băgat în seamă vreodată.
Fiindca te complaci in situatia in care esti si nu vrei sa te schimbi in "mai bine", ca sa ai sanse la fete si la un viitor fericit.
Păi tot astfel și fetele timide, neatractive, plictisitoare și negative nu au șansă la iubiți. Trebuie să fie egalitate.
Răspunsul e în întrebare.
Pentru că ești timid, neatractiv, plictisitor și negativ.
Și pe deasupra leneș pentru că poți lucra la toate însușirile pe care le-ai enumerat dar te complaci în situația în care ești.
Ai enumerat niște trăsături care resping. Asa e natura umana. Dar ai si calitati, ești tranșant, direct și cumva faptul ca ești dur cu tine în loc sa te lauzi e un semn bun. Poate timiditatea e devina, e greu de comunicat cu o persoana timida, o fata nici nu poate ști dacă o placi, poate crede ca nu ești interesat dacă tu nu inițiezi nimic, e complicat sa aștepți sa se dea ea la tine, sa încerce sa te descoasa. Încearcă sa prinzi curaj, nu ai ce pierde
Simplu,, pentru ca nu este tmpul tau, nu te speria, nu itii pierde increderea, fii optimist si mai cauta, vorba aceea, ce e al tau e pus deoparte..si ca sa o gasesti, trebuie sa o cauti..asa ca e ca-n vorba acea" acul in carul cu fan". succes
Frumusetea cam intrece orice defect in cele mai multe dintre cauri, daca esti frumos cu siguranta o sa te accepte si cu defectele alea, daca te stii urat atunci trebuie sa lucrezi la ceea ce poti schimba.
anonim_4396 întreabă: