Un baiat/ barabt isi bate joc de tine, doar daca ii permiti!
Daca i-ai trage un sut in dos de la prima jigni9re sau injosire, nu ai mai ajunge in situatia sa te plangi de asa ceva, deci, esti direct vinovata ca stai ca proasta si suferi.
O fata despteapta NU ar sta niciodata intr-o relatia ca asta, niciodata!
Sunt baieti/barbati pe lumea asta care stiu sa repsecte o fata si crede-ma, ca meriti ceva mai bun si cu siguranta vei gasi ceva mai bun, trebuie doar sa nu accepti o relatie toxica, daca vrei sa fii iubita, respectata si fericita.
Inca ceva, gelozia este o boala grava si o conditie pe care oamenii destepti stiu sa o tina in frau. Daca incep cu istericalele de gelozie, da-i papucii imediat, ca nu-i normal sa ai asa ceva la usa. Regula este valabila si la fete/femei care-s geloase!
Daca un baiat isi bate joc de tine si te injoseste insemna ca face parte din categoria aceia "sunt cel mai bun, tu esti nasola si oricum nu te vrea nimeni, asa ca pot sa te joc in picioare ca tot la mine vi cand am chef" si atunci normal sa se oftice cand te vede cu altul.Te vrea inapoi ca sa isi bata joc de tine drept pedeapsa ca ai "indraznit" sa iti gasesti pe altcineva si nu ai stat la picioarele lui.
Știi cum e chestia cu băieți! Unii vreau doar să profite de tine și sunt meșteri în vorbe și de aceștia îți plac.
Unii vreau să te iubească dar nu sunt meșteri la vorbe și devin disperați pentru că nu-i bagi în seamă.
Ok tot felul de răspunsuri...eu sunt de părere ca cei care te părăsesc, indiferent peste ceva timp ca vei fi sau nu intr-o relație ei tot te vor vrea. N-are nici o legătura cu faptul ca te văd ei pe tine fericita ..probabil le-a rămas întipărit acel film cu tot ce-a fost in minte si își doresc iar si iar s-o ia de la capăt. Și încă ceva femeile suferă imediat după despărțire dar pe bărbați ii doare in 14. După o perioada și ei suferă și pe femei tot la pateu le doare." Fiecare ii diferit
Pai simplu, de aia se întorc fiindcă își dau seama ce au pierdut și regreta dar e prea târziu.
Eu nu intelg ceva, am văzut comentarii din partea unor fete care le dau dreptate acelor fete care și-au bătut joc...
Nu se gândesc ca poate erau niste curve sau materialiste? Dc le țin partea? La băiat nu se gândesc? Din moment ce nu știu cazul sa nu mai tina partea celui de acelasi sex și asta vai fiindcă e ca tine.
Fata probabil da speranțe false si își bate joc de el, gen îl șantajeza sau il tine de rezervă. Când vede pe altul mai bun, sare pe ala.
Sau băiatul e cu ochii după toate si e normal să-l lase iubita...
Ah, am văzut explicatii că vai o fata îl face sa sufere pe băiatul actual fiindcă acestea la rândul lor au fost victimele unor jegosi in trecut, ce logica de rahat! Ce vina are băiatul care te iubește sincer ca unul din trecut ți-a făcut rau? Hai si eu acum să-mi bat joc de fata pe care o iubesc fiindcă cea din trecut era una pe interese, are logica? Complet nu!
Sunt cazuri si cazuri, subiecte și subiecte, factori multi, unii care vor atenție si alții care chiar suferă.
Ca să nu se înțeleagă că am ținut cu băieții zic si anumite defecte ale lor...
Fata probabil e luata de ras, e luata drept proastă și că permite să-ți bati joc de ea, așa că prostul ce face? Sta cu altele, se uită după toate si cand se întoarce dezamăgit dandusi seama ce a făcut, e prea tarziu ( sau sunt cazuri cand ea îl iartă fiindcă îl iubește mult si uita ).
Există băieți care vor o proastă acasă cuminte și una pentru distracții!
Ceea ce am spus este valabil pentru oricine. Există și culve și culvali (hahaha)
Sincer, mi-am dorit sa fiu macar o zi de sex opus doar ca pricep cum functioneaza anumite lucruri pentru ei.
Cand ai o relatie cum ai descris-o tu, parca nu numai fostii apar, ci si toti care te-au refuzat sustinand ca nu esti de nasul lor, cel putin asa am patit eu
Probabil au impresia ca esti mereu acolo pentru ei, indiferent de ce fac, de cum te trateaza s-a.m.d. si nu le pica ok atunci cand iti vad fericirea alaturi de o alta persoana, cand vad ca de fapt nu le accepti orice si le stai alaturi indiferent de intamplari.
Parerea mea, but, nu toti sunt asa, dar sunt si cativa baieti care apar fix cand nu trebuie, de, ce sa faci. Cum noi nu ii intelegem pe ei, nici ei nu ne inteleg pe noi.
Sunt unii băieți sau unele fete care te consideră propietatea lor.