anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce cand iubesti! esti ranit? straight face de ce? sad si dupa ce isi da seama te vrea inapoi straight face

Răspuns Câştigător
| Pearl01 a răspuns:

Din pacate asta este viata si nu o putem schimba. Orice lucru in viata vine cu un avantaj dar si cu un dezavantaj. La fel si iubirea, e frumoasa dar cand te trezesti la realitate doare. Cand iubim refuzam sa vedem lucrurile rele, iar atunci cand le vedem suferim... Faza ca dupa ce s-a despartit de tine, te vrea inapoi, e o chestie care se intampla foarte des, probabil din faptul ca si-a dat seama abia dupa ce s-a despartit, cat de valoroasa erai. In timpul relatiei nu ne prea dam seama cat de mult valoreaza cel de langa noi decat abia dupa ce il pierdem. Insa depinde de tine daca vrei sa suferi si sa-l lasi sa se intoarca la tine. Gandeste-te ca in momentul in care te desparti de cineva nu o faci de fericita ce esti cu el, ci ca nu mai vrei(motivele sunt diferite). De aceea se spune: mai bine suferi putin la inceput, decat sa suferi mai mult dupa.

6 răspunsuri:
| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Sunt cam in aceeasi situatie cu tine.
Am stat o luna impreuna, o luna in care nu stiam ce vrea de la mine.
Iar cand am intrebat-o a zis ca vrea sa fim doar prieteni.
Am asteptat prea mult, acum e in zadar.
Totusi, exista o sansa si pentru tine.
Treci peste, mai vorbeste cu ea.
Ramai prietenul ei, la bine si la rau si poate va realiza ce a pierdut. Bafta!

| teiubesclaura a răspuns (pentru ϟkatεVaηϟ):

Eu sunt cu ea de 5 luni straight face.dar nu stiu cat mai rezist. da trec eu si peste asta big grin raman alaturi de ea!

| ramonika125 a răspuns:

Suferi pentru ca iubesti cu adevarat un fraier/a, care iti da cu piciorul si dupa ce vede ca esti fericit/a cu altcineva te vrea inapoi pentru ca realizeaza ca nu poate trai fara tine si nu suporta faptul ca poti fi fericit/a cu alta persoana.

| teiubesclaura a răspuns:

Da si apropo. sunt baiat. foarte adevarat ce spune-ti voi aici. ma face sa sufar sad si nu cred ca isi da seama de ce face. sad cand nu are chef din nu stiu ce motiv nu are nici de mine. si eu sunt o persoana care vrea atentie.sad ce pot sa fac?

| Pearl01 a răspuns (pentru teiubesclaura):

Scuze, am crezut ca esti fata big grin si am scris crezand asta...insa tot ce am spus se aplica si invers.

| Heartstrings a răspuns:

Pentru ca asa sunt oamenii. Iubesc prea mult, in timp ce celalalt il trateaza ca un prost. Apoi can persoana iubita gaseste alt prost si vede ca e mai prost decat cel dinainte, isi da seamana ca "il iubea" si logic ca "te vrea inapoi" laughing.