| EuCuTine a întrebat:

De ce cand iubesti pe cine va si esti mereu cu gandul la ea simti ca o mana care iti maseaza inima foarte delicat, dar cand realizezi ca ea nici macar un sms nu iti da si iti vine sa iti scoti inima si sa o calci in picioare.Nu am nici o idee legata de ce ar trebui sa fac sau sa ii spun.Ma gandesc doar la ea si ea nici macar nu imi da un bip. Vreau sa o fac sa simta exact ce simt pentru ea dar nu pot pentru. ca nu stiu cum sa ii zic. I am zis ce simt pentru ea dar tot zice ca trebuie sa isi puna in ordine sentimentele ( ea zice ca nu este cu un baiat X dar tot ea imi zice ca nu stie ce sa aleaga eu sau X, chiar ea a zis ca a gresit fata de ea si ca stie ca nu mai merita si tot nu imi acorda macar o sansa ) Imi vine sa renunt la tot si sa ( acum chiar plang ) ma combin cu prima care imi sare in brate ( in 1 luna am refuzat cam 12 fete cu varste cuprinse intre 16 si 22 asta doar pentru ca ma gandeam la ea ) As vrea o inima de piatra ca sa nu mai am sentimentele asa de puternice. ( nici macar nu ma invitat la maj ei care este peste 1 luna dar acel X nici macar nu stie cand este ziua ei de nastere, dar imi zice ca mama ei la pus pe lista de invitati pentru ca stia ca este cu el dar ea imi zice ca nu stie daca o sa il invite sau nu ) daca se despart eu sunt manusa de rezerva. Dau funda pentru cel mai bun raspuns si ce a mai intelepta gandire.Multumesc

Răspuns Câştigător
| Zumbalaarebeca a răspuns:

Romeo 16 sa stii ca nu sunt de acord cu tine ce barbati nu au inuma nu au sentimente ce sunteti construiti din piatra nu simtiti? carei faza cu fetita plangareatalaughing eu zic ca este ceva normal sa suferi asta arata ca esti uman ca poti fi ranit dar si fericit si barbati pot suferi si plange asta nu arata ca esti mai putin barbat decat alti care dupa cum vad se dau cocosi dar de fapt sunt doar niste gainitongue hai ca am inceput sa fiu rautacioasatongue, eu zic ca tu ti-ai facut datoria in ai arata ceea ce simti acum depinde de ea daca te place indajuns de mult te va cauta daca nu asta e capul sus si sa nu regreti niciodata ca ai iubit e un sentiment pe care alti nu il simt:X asa e in dragoste uneori avem parte si de piedici nu poti sa ii comanzi inimi de cine sa se indragosteasca si nici sa-i ordoni cand sa nu mai iubeasca, nu te considera roata de rezerva daca te cauta peste ceva timp, chestia cu ordine in ganduri este normala nu poti sa stii 100% ce vrei in cateva zile sau sub presiune, asa ca o inteleg perfect pe tipa, de ce ai refuzat fetele respective (hai ca ma superitongue) ce are daca in acest timp cat ea isi face ordine in ganduri tu iesi la o cafea un suc cu alta fata atata timp cat nu devine ceva serios nu vad care e problema, cat despre X tipul respectiv din cate zici este genul lasa-ma sa te las pana la urma isi va da seama singura ca nu e de nasul ei si te asigur ca atunci cand veti fi impreuna daca veti fi, ea isi va da seama ca a facut o mare greseala lungind atat de mult situatia cand va vedea cat de minunat si de sincer in sentimente esti te asigur (sunt fata si stiu ce spun) ca va incerca sa te rasplateasca pentru devotamentul tau cu multa afectiune.deocamdata mergi pe principiul dupa care ma ghidez si eu:NU CERE UNUI OM MAI MULT DECAT POATE EL SA ITI OFERE!

7 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu prea stie ce vrea de la viata...nu o mai presa. ai si tu putina rabdare cateva zile, nu o mai cauta. incearca sa-ti ocupi timpul cu altceva ca sa nu te mai gandesti la ea. daca chiar te iubeste si vrea sa fie cu tine te cauta ea, daca nu las-o in pace ca fete sunt destule nu te opri numai la una ca in viata trebuie sa cunosti mai multa lume nu sa te blochezi pe una si care nu merita poate.

bafta!

| RzC_2505 a răspuns:

Schimba placa cu ea un pic... nu o mai baga nici tu in seama insa arata-i ce simti, nu ai cum sa o faci sa simta ceea ce simti tu pentru ca nu are aceleasi sentimente ca si tine. nu iti pot spune ce sa faci pentru ca asta e alegerea ta, insa eu sunt genul de om care actioneaza sub principiul :"TOTUL SAU NIMIC" si in locul tau decat sa fiu o plasa de siguranta pentru ea, as fi mai rece si as purta o conversatie cu ea, d acolo sa reiasa ca numai are rost sa te implici mai mult pentru ca ea are deja sentimente si pentru celalat, p scurt fa-o sa inteleaga ca daca nu il lasa p ala t pierde pe tine, si daca il alege pe domnul X nu-i nimic prietene oricum isi batea joc de tine si clar nu avea nimic pentru tine, mergi mai departe viata e frumoasawinking atat iti mai zis "PAIN IS TEMPORARY, PRIDE IS FOREVER!"

| RzC_2505 a răspuns:

@ romeo 16 se vede ca nu ai trecut d pubertate... daca el e asa mai sentimental nu e vina lui... totusi are mai mult curaj ca tine sa recunoasca asta, asta dovedeste ca e barbat nu ca tine, care tot o arzi macho p aici si prietena te tine sub papuc acasawinking

| Delete a răspuns:

Tu esti barbat sau o fetita plingareata? plingi pentr-o fata? lasa mai nu mai plige ca mai sunt fete si nu mai fii asa de sentimental eu doar o data in viata mama indragostit la prima mea fata si gata in rest cu toate cu care mama intilni pe nici una nu am iubit la toate le zic ca le iubesc si ca as face orce pentru ele da nu iubesc pe nici una, trebuie sa fii barbat, un prieten de al meu pentru o fata plingea si vrea sa se sinucida (prostu) eu cred ca o sa m-am mai indragostesc o data (cind o sa ma casatoresc) dar asta nu o sa fiba degraba big grin big grin big grin si 12 fete sau dat la tine si tu leai refuzat? lasa mai moale frate.esti vreon fodbalis faimos sau vreon cintaret si se dau fanele la tine? las-o putin mai moale

| Anonima3127 a răspuns:

Hmmm, pai oarecum sunteti in aceeasi situatie. Ea vrea sa fie cu cineva care nu o baga in seama, si tu vrei sa fii cu ea, dar ea nu te baga in seama.

Trezeste`o la realitate, fa`o sa inteleaga situatia...ca amandoi suferiti de pe urma atitudinii ei. Daca zici ca sta pe ganduri daca sa fie sau nu cu tine, prezinta`i cumva situatia ta in paralel cu a ei. Poate asa va intelege prin ce treci tu, si totodata si ea. Poate asa ar intelege ca ar fi mai bine pentru ea sa stea cu tine, pentru ca tu o iubesti.

Si, la fel ca si Cami, iti spun si eu, cand iti vine sa plangi, plangi, descarca`te, vorbeste cu cineva despre ceea ce simti, sau daca nu ai cu cine vorbi, nu simti pe nimeni atata de aproape de sufletul tau incat sa i te destainui, scrie`ti gandurile, si te vei simti mai bine.

Sper ca ti-am fost de ajutor, si iti doresc mult succes si sper ca pana la urma urmei se va trezi si fata la realitate si veti putea fi fericiti! :*

| Cami_5623 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine... si eu trec prin ceva asemanator. Cel mai bine e sa incerci sa o eviti. Stiu e foarte greu, dar numai asa vei ajunge sa o uiti. Si cauta sa ai mereu o activitate care sa te distraga de la ganduri.
Si inca ceva, cand iti vine sa plangi scrie tot ce simti si gandesti, in felul asta te mai eliberezi.
Ai grija de tine:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta patesc si eu de 8 luni acelasi lucru prostia e ca am arata ca tinem la ele o fata cel mai prost se simnte cand e ignorata da asta ma framanta si pe mine ca nu pot face nici macar asat si tin la ea ca un prost si ei nici macar nu cred ca ii pasa asta e poate daca n-as vedeao zilnik as putea trece asa nu stiuhhh sadsadsad