| babyloving a întrebat:

De ce cand iubesti pe cineva trebuie sa suferi mereu?

7 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

Nu stiu dar asa e filmul.Intotdeauna unul iubeste mai mult,daca totul ar fi perfect nu ar mai fi viata asa de interesanta,nu s-ar scrie atitea romane de dragoste,ar disparea filmele de dragoste, apoi intervine imprevizibilul -creezi ca iubesti la nebunie pe cineva, dar se intimpla ceva imprevizibil si dispare acea iubire atotmistuitoare sau apare sarpele seducator sau de o parte sau de alta sau de ambele parti, si mai e si partea materiala citeodata, mai ales in casnicii.

| rutanklan a răspuns:

Raspunsul e Lubrifiant.

| ZiZan a răspuns:

S-a mai pus intrebarea asta pe TPU de 10 x. Pentru ca intr-o relatie, exista ca un personaj sa tina mai mult la celalalt ..si tot asa. Mnah dragostea'i dura, am trecut de curand prin asemena situatie. happy

| Amani a răspuns:

Pentru ca tu o lasi sa ajunga acolo.In viata nu trebuie sa regreti nimicwinking

| 12563479902 a răspuns:

Pentru ca de obicei suferi in secret. nu ii spui persoanei pe care o placi ce simti pentru ea. cel putin mie asa mi se intamplasad

| geocris98 a răspuns:

Pentru ca fara sa vrei te indragostesti de el si atunci cand realizezi intervine altcineva sau ceva si va despartiti, dar cel mai bine e sa te obisnuiesti cu asta si sa nu suferi sa gandesti ca dupa asta mai vine altu si nu e ultimi dupa planeta mai sunt baieti si acesta nu te meritawinking

| Adelinusha a răspuns:

Pentru ca in ziua de azi nu se mai gaseste baieti ca lumea, trebuie sa fi atenta la baiatul potrivit si sa nu te lasi dusa de val!

Întrebări similare