Nu stiu dar asa e filmul.Intotdeauna unul iubeste mai mult,daca totul ar fi perfect nu ar mai fi viata asa de interesanta,nu s-ar scrie atitea romane de dragoste,ar disparea filmele de dragoste, apoi intervine imprevizibilul -creezi ca iubesti la nebunie pe cineva, dar se intimpla ceva imprevizibil si dispare acea iubire atotmistuitoare sau apare sarpele seducator sau de o parte sau de alta sau de ambele parti, si mai e si partea materiala citeodata, mai ales in casnicii.
S-a mai pus intrebarea asta pe TPU de 10 x. Pentru ca intr-o relatie, exista ca un personaj sa tina mai mult la celalalt ..si tot asa. Mnah dragostea'i dura, am trecut de curand prin asemena situatie.
Pentru ca de obicei suferi in secret. nu ii spui persoanei pe care o placi ce simti pentru ea. cel putin mie asa mi se intampla
Pentru ca fara sa vrei te indragostesti de el si atunci cand realizezi intervine altcineva sau ceva si va despartiti, dar cel mai bine e sa te obisnuiesti cu asta si sa nu suferi sa gandesti ca dupa asta mai vine altu si nu e ultimi dupa planeta mai sunt baieti si acesta nu te merita
Pentru ca in ziua de azi nu se mai gaseste baieti ca lumea, trebuie sa fi atenta la baiatul potrivit si sa nu te lasi dusa de val!