Cand iubesti nu trebuie sa suferi decat daca Tu nu reusesti sa-l iubesti pe celalalt de langa tine cu totul.
In alte categorii de,, suferinta,, din iubire discutam practic depre o lupta de putere dintre Ea si El sau invers...si atunci este bine sa se produca ruptura, altfel nu mai iese nimic bun.
Daca nu ai iubi n-ai suferi si daca n-ai suferi nu ai putea sa te bucuri cu adevarat de iubire.
Nu trebuie sa suferi. Daca esti moale si vulnerabil atunci profita oricum toti de tine...si suferi. Dc esti propriul tau stapan nu suferi niciodata... Unii VOR sa sufere
Pentru ca nu le poti avea pe toate, trebuie sa existe un echilibru. Nimic in lumea asta nu e "roz".
Pentru ca asta e iubirea prin definitia ei... fericire... zambete... tristete... lacrimi...
Iubirea perfecta nu exista,... e exact ca in viata,... daca nu ai si momente rele nu simti ca traiesti... daca nu suferi in iubire de ce sa mai iubesti? iti dai seama ce diferenta e intre fericire si suferinta, ...asa va puteti da seama amandoi daca reusiti sa treceti e zidurile de care va veti izbi...
nu stiu dc trebuie sa existe chestia asta numita "suferinta"... dc nu se poate ca totul sa fie doar fericire si atat? dar asa e viata si trebuie sa ne conformam cu asta... daca suferi devii mai puternic...cred...
Eu cred ca suferi pentru ca iubesti prea mult si eu patesc asa ceva si este firesc sa suferi in viata
In Aceeasi postura sunt si eu...sufar mult din dragoste, eu il iubesc mult el nu ma iubeste, are gagik de 8 luni cica la el o iubeste si ca nu il lasa inima s-o paraseasca, o stie de 8 ani, eu incerc sa-l uit dar e imposibil nu stiu poate ma mut la alt liceu sa-mi gasesc alta pereche mai buna...succes si tie, Flory
daniela17 întreabă:
Curiozitațibărbați întreabă: