Nu esti singura...nu iti poate da nimeni o explicatie. pur si simplu asa esti tu
Buna, plansul e un mod de a te descarca atunci cand esti suparata sau nervoasa...si eu plangeam foarte mult cand ma certam cu fostul prieten, sunt o fire mai sensibila de fel...incearca sa iti stapanesti lacrimile si sa te calmezi, am trecut si eu prin asa ceva si e destul de greu sa te stapanesti...
Incearca sa iti ocupi timpul cu altceva ce iti place...pentru a trece mai usor peste certuri! si nu mai plange pentru ca asa iti pierzi toate sentimentele pentru el! lasa de la tine, treci peste sau in cel mai rau caz incearca sa fii mai decesiva si puneti singura capat suferintei! ai grija de tine >
Pai probabil ca esti sensibila. Si eu patesc asta cand ma cert cu colegele, cu mama, cu tata, chiar si cand nu a intervenit nici o cearta, pur si simplu mici indispute. Plang usor, si nu-i bine ca pun orice fleac la suflet. Dar asa este firea mea, si asa ma manifest si ma exteriorizez. :*
Incerc sa nu mai pun la suflet, dar nu prea da roade! Te pup!:*:*
Pur si simplu te descarci un baiat se descarca dand cu pumnii in orice iar o fata incepe sa lacrimeze si sa planga