Probabil pentru ca tu tii la el si sentimentul nu e impartasit. Sau poate ca iti e dor. Sau poate ca nu stii ce simte. Departarea, indiferenta, dragostea neimpartasita. Poate nu e langa tine cand ai nevoie sa te sustina, sa te ajute, sa fie fizic/moral acolo pentru tine. Aceeasi stare o am si eu. Numai ca la mine e pentru ca eu am avut incredere pentru a n oara si a fost in zadar. Imi pare rau pentru tine. Plangi, o sa te descarci. Si incet incet incearca sa iti distragi atentia. Putin cate putin.
Tu ai ajuns sa simti ceva pentru el, ceea ce nu se poate zice despre el din cate vad incearca sa iei legatura c el si sa vezi ce sentimente are si el, sau incerca sa-l uiti ai toata viata inainte si o sa mai cunosti si alte persoane
Hmmm Lavy.asta se numeste iubire 100% atunci cand iubesti o persoana, totul devine ciudat si simti ca pentru el ai lasa totE un sentiment pe care nu-l poti stapani decat daca aceea persoana e cu tine! Oricum ai grija de tine si incearca sa fii mai indiferenta chiar daca spui ca nu poti.incearca
papa ti pup:*
Pt ca il iubesti si tii prea mult la el scumpa:*si eu sunt in aceeasi situatie si stiu cum e
scarking12 întreabă: