| GreuMaiEsteSaGasestiUnNumeOriginal a întrebat:

De ce cand se pune o intrebare serioasa vezi vreo 3-4 raspunsuri maxim si cand se pune o intrebare la misto vezi vreo 20-30 raspunsuri tot timpul?straight face

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Trebuie sa ne gandim la varsta si cunostintele majoritatii utilizatorilor, asa ca raspunsul se poate sa fie foarte simplu: majoritatea nu stiu raspunsul ori nu vor sa se chinuie formuland un raspuns la intrebarile serioase dar pot da foarte usor si fara efort raspunsuri la celelalte tipuri de intrebari. Numai bine!

| andrada_7513 a răspuns:

Pentru ca intrebarile la misto, sunt usoare si au sansa la fundita iar intrebarile mai... complicate ca sa zic asa sunt grelute, sau nu stiu raspunsul pentru ca nu au trecut prin asa ceva :*!

| TonyMotola a răspuns:

Daca cunva nu stiai aceasta pagina este plina de mustime cu tarate in creier de 13 - 14 ani iar acestia sunt prea prosti ca sa raspunda la intrebarile oamenilor de 22 - 25 de ani iar marea majoritate a oamenilor de 22 - 25 de ani isi pert timpul pe pagini mai bine organizate iar acei oameni de 22 referitor 25 de ani care mai sunt pe aici iti dau raspunsuri directe si folositoare la intrebarile serioase pe cand la porcariile alea de intrebari sunt multe raspunsuri proaste ale unor copi de 13 ani la intrebari puse de cei de 15 ani sau sunt date la caterinca.
Deasta mai devreme am venit cu o varianta de ajutor pentru administratori sa faca doua categori in care se pot pune intrebari
1 Minori
2 Adulti

| mariaoana86 a răspuns:

Chiar azi am vazut si eu la o intrebare, atat de stupida, vreo 60 de raspunsuri si nu exagerezstraight face
prostia din ziua de azi e de vinalaughing))

| NoMoreRegrets a răspuns:

Pentru ca e mai usor sa critici decat sa ajuti straight face Pacat ca unii au mentalitatea asta sad

| GreuMaiEsteSaGasestiUnNumeOriginal explică:

@TonyMotola:Nu cred ca sunt de vina numai copiii de 13-14 ani pentru treaba asta(chiar daca in general cam e km spui tu), insa sunt unii useri, de diverse varste, care in loc sa le dea spatiu celor cu probleme reale pun intrebari complet aiurite doar ca sa faca ei haz.Nu dau vina pe o anumita categorie de varsta, iar asta e realitatea.Am pus intrebarea ca sa le atrag intr-un fel atentia celoralti "smekery" in legatura cu asta.

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!:*:*

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

TonyMotola as avea o idee.sa fie o categorie pentru intrebarile gen "buna ce faci?" "ce culoare va place?" "imi dati si mie un film fundiitzaaa" iar intrebarile postate de copii la categoria adulti sa si sterse

| BlackScribble a răspuns:

Un singur raspunstongueROSTIA omeneasca!