| crinutzaaaa a întrebat:

De ce cate.odată nu am chef să vorbesc cu iubitul meu,pur și simplu mă enervează să răspund mesajelor lui.Nu vreau să ne despărțim dar apare din când în când o stare gen "parcă n.aș mai vrea să fiu cu el" dar apoi mă gândesc ca fără el nu pot trăii. Oare la mine este problema sau la el? Faza e ca vreau să îl caut și eu nu numai el și mereu mi.o inainte și nu.mi place, sau să mă alinte mereu mereu ...i.am sp mai răruț cu astea ca ce este prea mult strica...Aș vrea să deschidem multe subiecte și să vorbim despre una /altă dar el mereu spune două trei cuvinte legate de subiect și revine la alintături si declarații off ce mă fac eu cu el!?

10 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Off...greu tare sa ajungi sa intelegi femeia.
Multe se plang ca nu sunt intelese de iubiti/nu sunt alintate/nu sunt iubite/le vorbeste vulgar.
Iar la tine este exact invers...
Cred ca nu esti hotarata/cred ca nu il iubesti suficient si stai cu el doar sa fi in trend.
Nu este bine si va chinuiti amandoi..mai mult tu il chinui pe el.
Luati o pauza si apoi pineti-va ordine in sentimente.
Daca nu, fiecare pe drumul lui.
O zi bunahappy

| RAY a răspuns:

Voua va plac baieti rai nu astia cuminti care fac complimente non stop adevarul e ca e plictisealanici o drama nimic unde e suspansul, interesul fata de el, lasa-l ca isi pierzi timpul, tu ai nevoie de un badboy care sa te insele cu toate sa nu sti cu care e si pe unde, ce complimente alea sunt apuse vremurile alea

| neutrino a răspuns:

El este de vina, tu esti o rasfatata iar el accepta capriciile tale.

| Doub a răspuns:

Hmm, tipul chiar ţine la tine. Nu-l face să sufere. Dacă nu eşti hotărâtă, lasă-l.

| sofisis a răspuns:

Deci, nu pricepi conceptul de relatie. El nu e vinovat cu absolut nimic
Daca e prea siropos pentru tine, lasa-l.
Pentru ca stii ce? Daca se va schimba, vei ajunge SIGUR sa ii reprosezi ca s-a schimbat, ca nu te mai cauta ca la inceput, ca nu te mai alinta, bla, bla.
Are dreptate neutrino. Esti o rasfatata.

| NoRegretsxx a răspuns:

Mda vezi tu..altii de pe aici se plang ca nu ii iubeste nimeni, iar tu te simti sufocata de iubire...sa nu ajungi sa tanjesti dupa iubire mai tarziu.

| Fretus a răspuns:

Da spune-i naibii ca nu mai vrei sa te alinte atat si ca vrei sa te bage si el in seama. Discutiile sunt cheia unei relatii reusite daca nu disctuti cu el si o sa lasi lucrurile asa o sa ajungi sa te despari de el. Nu inteleg de ce nu comunicatii despre ce ai vrea de la el si indevers numai asa o sa iti faci o idee desprea acea persoana daca merita sa stai cu ea sau nu.

| crinutzaaaa explică:

Spuneți și voi cad este mai răruț nu este mai drăguț? (Totdeauna)I.am spus ca nu trebuie să fie chiar asa, pentru ca nu vreau să intervină monotonia, și să mă lase să îl caut și eu. El spune ca așa este el și nu poate să se schimbe, și ca trebuie sa îl iau așa cum este el. Offff cum este să va spună cineva în fiecare zi "te iubesc" de nu știu câte ori și cum este să o spună mai rar, să aștepți să spună asta sau să o spui tu sau să o spună în momente mai speciale!

| crinutzaaaa explică:

Și apropo avem o relație la distanță!

| crinutzaaaa explică:

Îmi cer scuze pentru greșelile gramaticale!