| TangerineP a întrebat:

De ce cei mai frumosi baieti sunt adesea deja luati?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Pentru ca profita de ei si respectivii se lasa dusi de val cu gandul la sex toata ziua. Dar sa stii ca mai gasesti persoane singure si frumoase care nu au pereche si "cine stie" poate vor ramane singure definitiv ori vor avea noroc in viitor.

13 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Pentru ca frumusetea se vede si pe dinafara, sufletul nu.

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Pentru aspect.Un băiat care arată bine este dorit de majoritatea fetelor,în special de fetele de moravuri uşoare.O fată decentă ştie că un vagabond nu prezintă siguranţă,nu poate înţelege o fată şi nu poate ţine o relaţie stabilă, nu oferă o bază stabilă, ci vrea doar nopţi fierbinţi.Şi pentru asta sunt fetele de moravuri uşoare.Fiecare cu, ce-l doare...

| Klepto a răspuns:

Ca toate tutele vor baieti frumosi care le frang inima si le lasa, doar ca ele sa ii caute pe ei.Interesant animal ii femeia nu?

| alylove15 a răspuns:

Sti cum se spune cei buni sunt tot timpul luati restul ori nu sunt decat niste resturi.Dar exista si excepti ca poate un baiat bun sa zic asa s-a despartit de prietena si de aia e singur.

| ImHereForYou a răspuns:

Baietii sunt ca locurile de parcare... cele bune sunt deja ocupate iar cele libere sunt pentru handicapati!

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Ptr ca sunt frumosi! LOL rolling on the floor

| AFR81 a răspuns:

Vezi ca eu nu sunt luat.Grabeste'tehappy

| Roberto a răspuns:

Pentru ca in ziua de astazi conteaza mai mult exteriorul decat interiorul.

| Zoxxx a răspuns:

Pentru ca pur si simplu in ziua de azi majoritatea se uita la exterior. Nu ii pot intelege. De ce se uita la exterior? de ce? cand sufletul conteaza cu adevarat. Stai cu un tip atata timp, e frumos, dar un nemernic. Nu merita. Chiar nu merita. Tinerii din ziua de azi ar trebui sa invete sa placa, sa iubeasca sufletul. Si nu sa-l raneasca.

| Krmen14 a răspuns:

RogerFedererFan : lolrolling on the floor
Referitor la intrebare oh go on Nu toate bunaciunile sunt luatewinkingbatting eyelashes Si de obicei baietii care arata bine isi bat doar joc de fete ca se cred ei nu stiu cine oh go on parerea mea happy

| fuckThisLife a răspuns:

Pentru ca le plac fetele si imediat ce termina o relatie incep altahappy

| daniel_3747 a răspuns:

Nu... pentru ca anumite fete isi dau seama inaintea celorlalte fete ce este frumos la un baiat iar tu cand iti dai seama el este deja ocupat... uite nu spun asta pentru ca's baiat dar gaseste unu si uitete adanc in persoana lui si o sa vezi ce este frumos la el! sad

| BiaXd a răspuns:

Asta ma intreb si eu mereu laughing