| Ирина19 a întrebat:

De ce cind sunt cu el ma simt ca un rahat? Relatia merge ok, dar problema e cind sunt cu el ma simt mai slaba si un nimica toata, nu e problema in felul cum arat, pentru ca ma machiez ma imbrac frumos multi miau zis asta, dar am impresia ca merita mai mult decit ceea ce are. E oare din cauza ca numi prea zice ca sunt draguta, ca bine arat etc sau de ce?
MERSI MULT DE TOT

9 răspunsuri:
| mybutterfly a răspuns:

Da cu siguranta te simti asa fiindca nu te apreciaza indeajuns facandu-ti tot felul de complimente happy
Sper ca te-am ajutat :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu crd ca nu te apreciaza pentru ceea ce esti tu. si crd ca ar trebui sa-ti faca mai multe complimente happy

| valy a răspuns:

Poate simti asta ca el nu iti arata ca ii place de tine.nu te apreciaza pentru ce esti in viata lui.
Sexul frumos(fetele-femeile)trebuie alintate. facute complimente pana te doare gura, respectate.nu este de ajuns sa mearga relatia ca o bicicleta.ca daca are roti si ghidon si etc.si tot la punct merge.relatia e dificil.trebuie sa stii si sa oferi.si sa primesti.intrebarea mea. tu i-ai facut lui complimente.il apreciezi?
S-au mai poate fi si ca nu are obiceiul sa faca destea.mai sunt si asfel de persoane.

| anka a răspuns:

Daca te simti ca un rahat de ce mai stai cu el? Partenerul tau trebuie sa te faca sa te simti cea mai frumoasa dintre toate. Tu trebuie sa fii totul pentru el. Daca nu face asta nu e pentru tine.

| rosto a răspuns:

Poate el e mai frumos, poate el e si destept. sau ma rog, mai destept ca tine, sunt o groaza de motive. Dar nu vrei acum sa te pupe in dos nu? confused

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Trebuie să ai mare încredere în tine. Într-adevăr, orice fată se simte bine atunci când este lăudată de prietenul ei. Dar cel mai mult contează cum te simţi tu în pielea ta!"Cunoaşte-te pe tine insuţi!"Astfel vei şti ce faci greşit si ce trebuie să schimbi la tine.
E de ajuns să iţi placă ce vezi în oglindă şi complimentele care vin din partea celor din jurul tău.

pa, pa.

| anna01 a răspuns:

Te domina. Poate prin atitudinea lui te face sa te simti inferioara sau tu iti dai prea multa atentie felului de a te aranja-> il faci sa creada ca nu ai suficienta incredere in tine, ca tanjesti dupa laude.Si el nu ti le va da:-)
Un baiat nu trebuie sa-ti toarne mii de complimente, ci sa te faca sa te simti atragatoare.

| JuStKid a răspuns:

Uite. sper ca ai rezolvat problema! Dar iti mai dau un sfat :Eu Ca BAiat AM avut multe fete si am ajns sa am in ultimu timp o rel cu o fata.care imi place si nu prea, dar atunci cand e indiferenta cu mne.nu prea ma baga in seama, Ma face gelos, SUnt Mort DUpa ea! EU iti zic sa nul mai sufoci, sunt sigur ca aia faci.Nu mai sta dupa el, si fal p el sa vina dupa u! DAk NU mere nici aSA IMI DAI IDU tau si poate iesim noilaughing! PWP bfta!

| Narfundo a răspuns:

Eh...totul este din cauza internetului, asa am ajuns sa cred. Poate prietenul tau nu este prea sigur pe el si iti transmite o stare de teama. Daca tu nu te simti bine, nici el nu se simte.Este o relatie distrusa, sunteti prea mici! Sa nu faci prostia sa dai vina doar pe el.