Stii ca oamneii prefera scurtaturile.
Cuvantul dragoste este mai lung decat cuvantul sex.
In limba romana exista mai multe cuvinte si expresii pentru a denumi aceeasi actiune."A face sex" este mai recenta si mai rece. Unor vorbitori nici macar nu le-a intrat in vocabularul activ.
Da tu cum o intrebi pe prietena ta daca ai? Fa hai sa ne jucam cu maciuca?si faza cu ha cumpleteaza intrebarea ta idioata
Nicu-Nebunu, stii vorba aia?: Intreaba si ti se va raspunde / Cere si ti se va da...
De animale ce sunt.unii.eu am anumite principii, dar sunt si animale care vorbesc asa.Personal nu prea sunt de acord cu propunerile, cred ca totul vine de la sine; parerea mea.Sau, in cel mai rau caz, dar nu asa vulgar, ca un cimpanzeu :{
E o mica-mare diferenta. cand te fu*i o faci asa doar. "aventura". cand faci dragoste o faci pentru ca iubesti persoana caruia te daruiesti
Daca nu iti convine poti folosi alte formule...'"hai sa bagam balosul la beci","Hai sa dam mosul la neagra,"nu ai vrea sa fie futuna in desert?" s. a. m. d )
In fond...nici nu enevoie de prea multe expresii verbale, stii tu:"Vorba multa saracia omului" asa ca treci mai bine la fapte si foloseste limbajul trupului si al gesturilor.
anonim_4396 întreabă:
keybyeTeQuila întreabă:
OoMPăLoOmPăGotSuspended întreabă:
MaximAnaMaria întreabă: