anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce cind vrem sa facem sex zicem, hai sa ne f. em sau sa facem dragoste? ha? rolling on the floor

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu ești prea direct, cât de des primești bucăți din stânga și dreapta?
Eu zic mai pe ocolite, „vrei să?" în timp ce mâinile mele se plimbă spre zone cu zero tăiat.

15 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Eu zic:hai sa facem dragoste, dar cand intreb asa stie ca este doar sex rolling on the floor

| JeSa a răspuns:

Că se rezumă ambele, la "regulat"/tongue"plăceri"!laughinghappy

| Pho3nix a răspuns:

Stii ca oamneii prefera scurtaturile.laughing
Cuvantul dragoste este mai lung decat cuvantul sex.laughing

mira
| mira a răspuns:

In limba romana exista mai multe cuvinte si expresii pentru a denumi aceeasi actiune."A face sex" este mai recenta si mai rece. Unor vorbitori nici macar nu le-a intrat in vocabularul activ.

| adi4ever a răspuns:

Da tu cum o intrebi pe prietena ta daca ai? Fa hai sa ne jucam cu maciuca?laughingsi faza cu ha cumpleteaza intrebarea ta idioata

| gingasull a răspuns:

Nicu-Nebunu, stii vorba aia?: Intreaba si ti se va raspunde / Cere si ti se va da... happy

| lacrimi a răspuns:

De animale ce sunt.unii.eu am anumite principii, dar sunt si animale care vorbesc asa.Personal nu prea sunt de acord cu propunerile, cred ca totul vine de la sine; parerea mea.Sau, in cel mai rau caz, dar nu asa vulgar, ca un cimpanzeu :{

| Raisa a răspuns:

rolling on the floorvai esti tare rolling on the floor

Romania! de ce mai intrebi?laughing

| Rizer a răspuns:

Dar nu toata lumea zice asa!
Eu nu spun asa! Ha!

| cosima11 a răspuns:

E o mica-mare diferenta. cand te fu*i o faci asa doar. "aventura". cand faci dragoste o faci pentru ca iubesti persoana caruia te daruiesti happy

| vampirika a răspuns:

Dar har-har ai auzit?=]]

| Allegria a răspuns:

Dmn ferestelaughing)
eu nu spun asa ceva.si nici prietenul meu laughing)

| Denisse_8813 a răspuns:

laughing Daca nu iti convine poti folosi alte formule...'"hai sa bagam balosul la beci","Hai sa dam mosul la neagra,"nu ai vrea sa fie futuna in desert?" s. a. m. d laughing)
In fond...nici nu enevoie de prea multe expresii verbale, stii tu:"Vorba multa saracia omului" asa ca treci mai bine la fapte si foloseste limbajul trupului si al gesturilor.hee hee happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In loc sa zici mersi ca limba romana iti ofera mai multe expresii pentru aceeasi chestie pe care sa le folosesti in diverse situatii... laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doar n-om zice hai sa mancamhee heeei vorba romanilor, dar sa stii ca mai poti spune si altfel, nu numai asa!