| RAY a întrebat:

De ce considera fetele unii baieti ca sunt asexuali si cand le vorbesti de nevoile tale gata iau foc?

9 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Eu cred ca in realitate sunt extrem de putine persoane asexuale. Nevoile sexuale nu cred ca trebuie neaparat discutate. Sexul se face nu se discuta in principiu, iar cand vorbesti despre asta conteaza felul cum o faci sa nu para ca doar asta te intereseaza

| RAY explică (pentru Emma30555):

Emma bine te am regasit, intrebare e de ce fetele ma considera asexual? vorbesc cu x si se plange la mine =de parca imi pasa, cand i spun de nevoile mele =ignor, stai putin ce sunt catelusul tau? de asta sunt hetrosexual sa fac sex cu sexul opus nu sa fiu maicata

| Emma30555 a răspuns (pentru RAY):

Poate esti prea direct, prea transant. Vorbeste cu ele, vezi daca aveti ceva in comun, poate ele cauta relatii, si discutiile se bazeaza pe informatii de cunoastere reciproca. Incearca sa fii receptiv la ce discuti cu o fata daca pare interesata continua daca ti se pare pierdere de timp te retragi tu.

Bine te am gasit si eu happy

Da ce nesimtit sunt, plin de fete sincere, serioase, baieti sunt porci

Nu fii ironic. Si pe tine daca te ia o fata tare, ca vrea sex si comunica numai la modul asta, te inhibi si tu, caci organul sexual e de fapt creierul

Da asa e, o sa spui ca sunt o virgina care pupa primul baiat la 12 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza de ce iti zice e fiinta emotionala.
Niciodatã nu spui nevoile tale, femeia nu e idioata isi da seama.
ce zici pnm e ca si cum ai jigni pe fata.

Ii vorbesti direct, ca un lider. farã ca ea sa-ti poata raspunda pozitiv sau negativ.

| Paul754880338 a răspuns:

Sexul ar trebui sa fie consecinta unor sentimente ( dragoste, atractie, curiozitate ) puternice si reciproce nu motivul care sa genereze relatia. Ar trebui sa fie efectul nu cauza relationarii.