Numai minciuni şi falşi/false pe site-urile alea.
Băieţii buni se duc la servici, muncesc din greu nu stau in cluburi etc.
Fiecare îşi are perechea undeva în lumea reală, ai răbdare.
Detest aceste site-uri! Nu am intrat niciodată şi nu o să intru. Nu poţi niciodată să ştii cu cine ai de-a face pe internet. Cluburile sunt doar pentru distracţie, agăţat şi aventuri. Nu o să găseşti niciodată o persoană serioasă într-un club sau într-o discotecă. Persoanele serioase îşi văd de treaba lor, adică muncesc, nu stau prin cluburi sau prin discoteci.
Asta asa e,dar eu nu am noroc la fete, le vorbesc frumos, muncesc pe rupte, parca nu sunt atrase de mine... urat nu, sunt dragut, simpatic, in zilele de weekend ies in oras la o cafea sa ma relaxez
Exagerezi si jignesti niste persoane care nici nu le cunosti si ce daca sunt urate nu au voie sa traiasca?
tu cum arati esti un fat frumos cumva?
urat din partea ta sa vb asa despre acele persoane, mai urat e faptul ca nimeni nu a spus ceva de jignirile tale si mai va dati crestini mari, eu cred ca iubirea o poti gasi oriunde nu conteaza unde si cand, cred ca acele siteuri sunt foarte bune
Normal ca ii jignesc pe aceia care se cred mari frumosi si destepti si care isi scriu la descriere ca sunt smecheri si ca isi cauta femei frumoase cand ei n-au nimic de oferit din ceea ce pretind ca ar avea! si ce iubire sa gasesc pe siteurile alea unde 90 la suta din barbati au la descriere ca ce frumosi si ce mari destepti sunt ei(cand nici nu stiu sa scrie) si ce mare succes au ei la femei si mai vor inca niste femei frumoase ca nu le ajung nici alea pe care le au deja. ) daca tie iti plac siteurile alea si ai gasit vreodata iubire acolo asta e ceva destul de rar de gasit intr-un asemenea loc, la fel cum e si in cluburi, mai multi se duc sa mai agate de-o aventura nimic altceva si cica asta-i iubire, intr-adevar foarte bune locuri de gasit "iubire".
Dar cine crede ca acele site-uri sunt bune de ceva? Si daca alergi dupa baieti sigur nu o sa gasesti pe unu bun de ceva, ala bun de ceva pur si simplu apare...
Poti sa gasesti baieti seriosi in diferite locuri, biblioteci, sali de sport, bazine de inot... problema este ca se gasesc mai rar
Daca exista un asemenea loc sigur las fi fregventat. . Din pacate realitatea este cruda si pana nu te "arzi" nu inveti. Da site-urile de matrimo de la noi sunt dupioasee in cel mai bun caz daca nu chiar periculoase. Eu in schimb am incercat o data un site dinacesta si pot sa zic ca, dupa ce am discutat cu fel si fel de fete care aveau fel si fel de tarife si pretentii am gasit pe cineva cu care am vb timp de 1 saptamna si am facut vrute si ne vrute ( distractie maxima) si dupa aceea ne-am vazut linistiti amandoi de viata acum din cate stiu persoana respectiva chiar are o relatie serioasa.
Daca vrei si te simti plictisita iti propun o intalnire pe ne vazute ne placem bine nu ne placem iarasi bine mai incercam
anonim_4396 întreabă:
PangeeaRogvaiv întreabă:
AndreeaI012452 întreabă: