Nu,fetele de 15 ani care isi incep viata sexuala nu sunt curve, dar au mari sanse sa devina, asa cum au avut naivitatea sau curiozitatea s-o faca o data, o vor face si a doua oara si a douazecea oara.
O fata care la 15 ani a facut sex are doua sanse:sau are un partener stabil(si inconstient) de care la 18-20 de ani se va satura si-l va parasi,schimbandu-l cu altul,sau are un partener intamplator,regreta ce-a facut, incearca sa "uite", pana cand un alt partener intamplator o va ameti si ea se va lasa "pacalita" din nou.
In ambele cazuri, numaram cel putin doi parteneri, dupa cum vezi.
Cati parteneri crezi ca vor numara ele la 25 de ani? La 30?
Personal, nu judec pe nimeni, pentru mine fetele astea sunt lipsite de dragostea de-acasa si de o educatie corecta.Si-mi pare rau ca cele mai multe nu vor reusi niciodata sa ajunga mame.
Pentru "fata usoara sau curva" prefer sa-ti spun imaginea care-mi vine instinctiv in minte:prea multe paturi cu cearceafuri botite si murdare, de la trupuri necunoscute care s-au tavalit intamplator acolo.
Si mi se face sila.
Curva ii aia care se culca pentru bani. Sunt doua tipuri: unele care se culca cu multi pentru bani putini - tipele de pe centura, si altele care se culca cu putini pentru bani multi, gen Monica Columbeanu. Fetele care fac sex de dragul sexului sunt probabil nimfomane, dar nu curve.
Nu poti cataloga pe nimeni si nici nu prezinta importanta! Putin ma intereseaza motivele lor, fiecare cum isi asterne, asa doarme!
Din punct de vedere religios, curvia înseamnă începerea vieţii sexuale înainte de căsătorie, indiferent dacă o faci pentru prima dată. Căsătoria este un cadru legal pentru relaţiile intime, iar singurul scop al acestora este de a ajunge părinţi prin naşterea unui bebeluş.
Feriţi-vă şi de medicii urologi şi ginecologi, de centrele de planning familial şi de metodele de contracepţie pentru că acestea sunt lucurile cu care operează diavolul. Pocăiţi-vă păcătoşilor, desfrânaţilor şi preacurvarilor „căci Dumnezeu va judeca pe curvari şi pe preacurvari". (Evrei 13:4) Sfârşitul este aproape, apocalipsa stă pe vine!
Nu le consider curve. Le consider naive şi neinformate. Consider că le lipseşte ceva, spre exemplu o relaţie bună şi deschisă cu părinţii, mai ales cu mama. Cred că de multe ori e vorba de fete ale căror părinţi sunt plecaţi în străinătate sau sunt mai interesaţi de job decât de viaţa copiilor lor. Sunt fete cărora nu li se insuflă ideea că merită respect, nu li se explică faptul că băieţii la vârsta adolescenţei sunt imaturi şi tot ce caută e sexul(bănuiesc că ştim cu toţii de celebra replică "dacă nu te culci cu mine înseamnă că nu mă iubeşti, aşa că ori o facem, ori îţi dau papucii!). Nu li se explică riscurile la care se expun şi nu li se insuflă ideea de respect reciproc într-o relaţie.
Aici e o problemă care nu ţine de aceste fete pe care societatea le condamnă, decât în mică parte. Aceasta e o problemă a societăţii, care asta promovează. La TV fete din ce în ce mai mici apar din ce în ce mai dezbrăcate şi provocatoare, sunt învăţate de mici cum să se machieze şi cum să atragă atenţia, majoritatea programelor de la TV debordează de sexualitate şi vulgar. Într-un fel ni se insuflă ideea că e ok să o faci când vrei tu şi cu cine vrei tu.
Asta e cu adevărat problema, faptul că ai noştri copii îşi pierd virginitatea la vârste din ce în ce mai mici e de fapt rezultatul unei societăţi bolnave, e doar ceea ce se vede la suprafaţă, cauzele fiind mult mai profunde... Iar oamenii condamnă fără să se gândească neapărat la ce anume provoacă acest efect, pentru că aşa sunt ei, bârfitori şi răutăcioşi. De multe ori avem tendinţa de a-l judeca pe cel de lângă noi fără a ne vedea propriile greşeli, ceea ce e foarte foarte rău.
Orice adolescent are dorinţa de a încerca lucruri noi, dar depinde de noi, ca "oameni mari", să le împărtăşim din experienţa noastră, fără a interzice şi pedepsi când nu e cazul. De cele mai multe ori, copilul poate înţelege şi fără urlete ceea ce vrei să îi transmiţi. De fapt, dacă îl creşti într-un "climat" sănătos, va avea respect de sine şi va face mult mai bine diferenţa între ce e bun şi ce e rău pentru el la un moment dat.
Curve nu sunt doar cele ce se culca cu mai multi DEODATA ci si cele care au mai multi in viata lor, chiar si pe rand nu doar impreuna, cele care umbla din floare in floare si ce motive poti avea sa intretii relatii sexuale de la 15 ani? daca nu te paraseste iubitul? si daca o faci crezi ca nu tot te va parasi? pacalite? hai ma totusi e 15 nu 10-12 ani,,, explica-mi si mie cum merge faza cu pacalitul? daca o fata nu se lasa poate sa vina si o turma la ea,,, daca e constienta nu ai ce sa ii faci chiar si la 15 ani eu cred ca e destul de maricica sa judece ce e bine si ce nu si cum s-a mai zis nu sunt curve dar au sanse sa devina,asta cu care te culci acum o sa te paraseasca pentru alta mai „buna" cu altul care va urma o vei face pentru ca ti-a placut sau pentru ca va zice ca:„ce cu celalalt cum ai facut-o" si tot asa pentru ca odata ce ti-ai inceput viata sexuala nu poti sa stai fara,,,,,, nu te lasa organismul,,, asa macar nu o incepi, nu stii cu ce se mananca nu stii cum e,,, in orice caz nu am o parere prea buna despre aceste fete
Eu nu le consider curve, ci bombonele. Curvele nu sunt rele. Nu cer obligatii prostii, nu vor sa le suni a doua zi, isi asuma ca umlba cu mai multi si nu se feresc sa ascunda asta. Tarfele in schimb sunt cele care iti spun ca te iubesc, ca tin la tine, se supara ca nu le respecti etc, dar te lucreaza pe la spate.Eu iubesc curvele!
Sunt atâtea definiții, n-ai idee. Și da la 15 ani e considerată femeie UȘOARĂ.
Dacă nu ar fi fost ușoară nu s-ar fi culcat cu primul care îi sare în cale.
Curva-cineva care face sex pentru diverse favoruri sau cineva care a trecut prin prea multe paturi.
Cele care fac sex la 15 ani nu sunt curve, sunt doar incredibil de naive, cele mai multe chiar sunt indragostite de cei cu care se culca. Pacat ca asa devreme si pacat ca in 90%din cazuri nu se intampla cu cineva care chiar merita...
Pentru ca inca traim intr-o societate a "pamantului plat"... in care sexul este stigmatizat, iar discutia despre sex este TABU...
Faci parte din aceasta categorie si te doare adevarul? Da majoritatea sunt pentru ca viata sexuala se incepe de la 18+ ani pentru ca pana atunci organismul este in dezvoltare dar ce sa stiti ma fetelor voi ca nu mai stau hormonii in voi dau pe afara.
Ma nu e vorba de asta.Nu fac parte din nici-o categorie si nici nu ma interseaza.Chestia e ca... gandindu-ma la prietene de ale mele care sufera si alte fete care sunt in aceeasi situatie din lume nici nu ar trebui sa-si faca griji.Curva e tot curva, aceea platita pentru favoruri, alea merita batjocorite.Dar pana la urma unde este egalitatea, de ce fetele nu au voie sa se culce cu baietii si sa se simta bine la riscul ca le judeca altii? si ei o pot face, atunci nimeni nu-i mai numara aventurile....lund-o logic.
Se vede clar ca esti vorba si de tine din modul in care te exprimi! "de ce fetele nu au voie sa se culce cu baietii si sa se simta bine la riscul ca le judeca altii? " aceasta parte este scrisa de tine si copiata de mine sa iti arat ca mai ales din chestia asta tu iti doresti sa te simti bine si iti este frica, ca o sa te judece altii.
Daca te culci cu din ce in ce mai multi baieti o sa ajungi o fata usoara in curand.Succes.
E clar ca unii din voi nu intelegeti nimic, nu stiu sincer ce va apucat parca ati fi niste copii cu tipare mediocre.Eu nu am intrat pe acest site ca sa fac misto de cineva sau sa aud presupunerile altora, ci adevarul cu care se confrunta societatea. Faza cu fata de 15 ani am luat-o de la o discutie tot de pe TPU care nu prea mi-a convenit, vi se pare cumva ca eu am 15 ani? daca era vb de mine nici nu ma mai bagam pentru ca imi faceam rau singura citind unele tampenii, iar tu "cristiann25" nu judeca oamenii dupa cum crezi tu mai ales ca nu e vorba de mine, sincer ma doare in cot de cine spun altii, eu traiesc asa cum stiu ca este mai bine pentru mine, mentalitatea altor persone care se dau destepte ca stiu teorie nu ma ajuta deloc, spun asta daca ar fi ceva la adresa mea ca nu-mi place cand se vorbeste in plus. Chestia e ca si eu cred ca ori ca ai 15 ori 17 este tot aceea pana la urma tot au facut inainte de nunta vorba unuei persoane din comentarii. Daca lumea ar fi trebuit sa fie asa de cuminte nu ar fi trebuit sa o faca deloc inainte de nunta, mai bine asa nu? sa rabde ca doar ce? decat sa risti? iar aici nici asa n-ar fi bine ca este prea exagerat atunci cum? N-au fost doua persoane care sa spuna aceleasi lucruri, dar e clar ca doar cu unul din toti am fost de acord in mare parte ca si pe acolo sunt fisuri.
Draga mea am destui ani ca sa-mi pot da cu parerea.Vezi,tu singura te ataci! Daca nu era vorba despre tine imi spuneai frumos, elegant ca nu este vorba despre tine, ca este ceva de pe TPU si intelegeam dar asa nu mai zic nimic.In fine oricum e treaba ta ce vrei sa faci in viata.
Ok, mi se pare ca a fost destul de frumos cum am vorbit, nu am exagerat cu nimic. Oricum merci si pentru parerea ta, tot ce nu mi-a placut a fost ca te-ai adresat direct mie cand puteai foarmula altfel.
Fetele care fac sex de la 15 ani nu sunt curve. Poate chiar o fac din dragoste, poate o fac din curiozitate, poate din lipsa de educatie, dar asta nu le face curve. Nici macar fetele care sunt mai usor de convins cand vine vorba de sex nu sunt curve. Curve sunt femeile care isi insala partenerii si femeile care fac sex pentru bani sau pentru a-si atinge anumite scopuri.
Ai dreptate nu sunt curve alea cer bani astea o fac din placere, sunt parasute daca se ard la 15 ani.
Nu cred ca cineva le considera curve. Eu cred ca da,sunt fete usoare (e o diferenta intre o fata usoara si o curva), si le mananca. postetiorul inainte de vreme. Pntru mine nu exista motive suficiente si logice sa te lasi " pacalita" (si pacaleala asta e oricum o alta scuza) daca tu nu vrei acest lucru. Sunt atatea exemple in jur de fete "pacalite", incat in ziua de azi nu mai e o scuza valabila. Fetele vor, de accea practica. Nu se gandesc la viitor, n-au nicio treaba cu scoala iar mai tarziu se plang ca nu sunt luate in serios. Ce usor e sa dai vina doar pe baiat..ca e un monstru,ca a dus-o de nas.dar hai sa fim seriosi! Nu o obliga nimeni.ea nu se pretuieste indeajuns,nu da doi bani pe virginitatea ei. Cred totusi ca tine si de educatie,da parinti, de atentia lor, poate putin si de anturaj. Vina, in final, ii apartine.
Sunt considerate fete usoare nu curve.Si pana la urma..nu inteleg de ce o fata care face cu mai multi decat un baiat care face cu mai multe.Curva=proasta+profit,,Curvar''-prost + idiot(ca mai si da bani )
Deci tu ai 15 ani si acum ne intrebi pe noi? daca ti-ai tras-o asta e! mergi inainte!
Curva- o femeie(fata) care "presteaza" si cu alti barbati(baieti) in timp ce se afla intr-o relatie!
Prostituata : femeie(fata) care presteaza pe bani!
Sub 18ani : orice fata sub 17 ani(adica sa nu ii aibe impliniti) si care face sex, indiferent cu cine sau de ce, se numeste "IDIOATA".
Fetele care se "***" cu mai multi deodata sunt pur si simplu "libertine", insa isi asuma un statut de "tarfa", asta insemnand ca le place penisul si astfel se bucura de el indiferent de consecinte!
Tu, cred ca intri la categoria "sub 18"!
Pt eusebiu_victor_1987...Nu e vorba de mine, pur si simplu aveam nevoie de parerea mai multor persoane ca sa imi fac o idee.
MrUniverse întreabă: