| Mynameiz a întrebat:

De ce conteaza sa fie femeia virgina?

Răspuns Câştigător
| Ciudatăeuniciodata a răspuns:

Conteaza... Pentru ca virginitatea unei femei care se respecta este impotanta pentru ea, pentru ceea ce simte. Este o chestie a femeilor... greu de inteles

6 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

Nu prea mai conteaza decat pentru niste minoritati religioase.

| RAY a răspuns:

Ca barbati sunt porci

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru cine conteaza?

| darrio2007 a răspuns:

Cine spune asta? Tu, cu 4 de x?

| TCosminn a răspuns:

Pentru ca oamenilor le place sa fie primii si atat. Primul care... Ai pus intrebarea corect, conteaza, nu conteaza in bine sau in rau, ci doar conteaza.

| AdelaElena88 a răspuns:

Depinde pentru cine conteaza, daca e pentru barbatul din fata ei, sau pentru ea. Eu nu judec nici femeile care nu mai sunt virgine dar nici pe cele virgine.Mi se pare o alegere proprie, pe care fiecare femeie o va face in viata ei. Ce nu mi se pare ok, sunt barbatii care daca nu ajung la o femeie, si afla ca aceea nu a fost virgina, o eticheteaza drept fiind usuratica, pentru ca vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii. Pentru o femeie conteaza virginitatea pentru ca isi doreste sa fie iubita pentru ceea ce este, nu pentru ceea ce poate oferi, si multe o vedem ca pe un atuu, ca pe un motiv al barbatilor sa isi dea intr-adevar silinta, pentru femeile stiu ca barbatii iubesc provocarile.

Întrebări similare