Conteaza... Pentru ca virginitatea unei femei care se respecta este impotanta pentru ea, pentru ceea ce simte. Este o chestie a femeilor... greu de inteles
Pentru ca oamenilor le place sa fie primii si atat. Primul care... Ai pus intrebarea corect, conteaza, nu conteaza in bine sau in rau, ci doar conteaza.
Depinde pentru cine conteaza, daca e pentru barbatul din fata ei, sau pentru ea. Eu nu judec nici femeile care nu mai sunt virgine dar nici pe cele virgine.Mi se pare o alegere proprie, pe care fiecare femeie o va face in viata ei. Ce nu mi se pare ok, sunt barbatii care daca nu ajung la o femeie, si afla ca aceea nu a fost virgina, o eticheteaza drept fiind usuratica, pentru ca vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii. Pentru o femeie conteaza virginitatea pentru ca isi doreste sa fie iubita pentru ceea ce este, nu pentru ceea ce poate oferi, si multe o vedem ca pe un atuu, ca pe un motiv al barbatilor sa isi dea intr-adevar silinta, pentru femeile stiu ca barbatii iubesc provocarile.
perversa098 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: