| SexGirl a întrebat:

De ce copii de astazi nu se informeaza inainte de a-si incepe viata sexuala?

Răspuns Câştigător
| ColaCola a răspuns:

Pentru ca e plictisitor sa citesti si despre prezervativ,si despre diafragma,sterilet,inel contraceptiv,pilule,injectii,plasturi.E prea plictisitor.
Acum cand dai search pe google iti apar toate forumurile in care persoanele spun ca au facut-o neprotejat si primesc raspunsuri ca nu are cum daca nu a ejaculat baiatul in fata.E de ajuns aceasta propozitie pentru ei ca sa faca la fel.
E prea mult cand dai pe boli cu transmitere sexuala(BTS) cand vezi acolo listoi cu gonoree,sifilis,herpes vaginal, SIDA, etc.
E prea mult de citit si probabil ca unii dintre ei se descurca greu cu cititul. Poate sunt dizlexicilaughing)

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

De ce,cate mirese ai vazut tu,care sa se gandeasca la prima zi de DUPA nunta?
Toate se gandesc doar la rochia de mireasa si la nunta!
Inconstienta,imaturitate, graba, moda!

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Pentru ei nu conteaza consecintele atata timp cat sunt cool.

| Merry24 a răspuns:

Ei cred ca le stiu pe toate si ca sunt informati si considera ca nu le trebuie teorie ci practica.Eu mi-am inceput viata sexuala la 20 de ani nu am ramas gravida din prima si nici in ziua de azi nu am nimic, dar eu la 10 ani deja ascultam programe de penis, sex si alte minuni, pe mama nu am intrebat-o nimic legat de viata sexuala pana la 18 ani cand m-a intrebat ea.eu crred ca e vinaparintilor ca se rusineaza si nu vb cu ei asa ceva.eu tatei i-am zis mai multe si el a fost sincer. Oricum eu zic sa vb cu parintii chiar de nu stiu ei de pozitia 69 sau cea de capra sau de a lua un penis in gura ca va fi mai bine.

| AlleyChann a răspuns:

SexGirl... bai. pana mea.pentru ei nu o fi bine dupa ce isi dau seama ca ori au luat cine stie ce ori cand unele vad cat stres au dupa asta, dar, pana la urma... pana nu fac ei o greseala, nici daca citesc nu se iau dupa altii.

| RaDupc12 a răspuns:

Is prea nerabdatiri

| SexGirl explică:

AllyLuvDarkkiss si daca si-o incep oricum fara sa stie e mai bine?