Nu cred ca baietii sunt mai insensibili. Cred ca sunt sensibili la fel ca si fetele dar se manifesta altfel.
Si fetele si baieti sunt sensibil. uneori mai mult fetele decat baieti si alteori baieti mai mult ca fetele. de ex daca un baiat se indragosteste el sufera mai mult
Nu sunt insensibili ci doar ca este mai greu sa le gasesti punctul sensibil, de fapt, este o sensibilitate mascata, ceruta de traditie, societate.Amandoua sexele sunt sensibile si nu poti afirma ca toate fetele sunt mai sensibile decat baieitii. Fetele sunt supuse unor fluctuatii hormonale care le fac mai depresive, mai iritate, deci factori intrinseci.
Unii baieti cred ca sunt mai sensibil daca fetele, nah dar fiecare baiat se manifesta diferit in a-si arata iubirea fata de persoana de langa ea.SI unii baieti nu vor sa arate ca sunt sensibili cred ca acesta lucru este o slabiciune pentru ei.
Sa stii ca nu sunt. Acesta este un mit fals. Toti suntem la fel. Diferenta este ca noi, fetele, suferim mai mult decat ei. Baietii sunt mult mai orgoliosi, mult mai stapani pe ei si nu se exteriorizeaza asa cum o facem noi. Vor sa para tari, nu vor sa arate ca sufera, desi sufletul lor "spune" altceva.
Numai e:) întreabă: