Pentru sex.scuze dar asta e adevarul!
femeile te rad de bani asa ca de ce ar vrea cineva sa cheltuie bani in plus stiind ca are acasa o sotie si eventual 1-2-3 copii etc.
Vezi că generalizarea este o greşeală logică. Iată răspunsul meu la o întrebare similară:
Strict din punctul meu de vedere, omul care nu-şi doreşte familie în sensul tradiţional (nevastă cu hârtie luată şi plod), nu-mi prea pasă.
Eu nu am înşelat niciodată şi sigur nu am să înşel nici de-acum încolo. Stilul meu direct de a spune lucrurilor pe nume mă împinge să comunic şi să explic ce nu merge în relaţie astfel încât să nu se ajungă acolo.
Totuşi, în cazul în care unul dintre parteneri înşeală (nu contează care dintre ei) vina este de obicei 70-80% a celui care înşeală şi restul a înşelatei/înşelatului.
Cea mai mare parte dintre cazurile de înşelare sunt din acelaşi motiv: Am căutat în altă parte ce nu puteam primi acasă.
O rudă îndepărtată de-a mea şi-a înşelat soţia pentru că după ce a născut copilul, aceasta nu s-a mai culcat cu soţul ei vreme de aproape un an. Era vorba totuşi de soţ.
Acesta îmi spunea: "Băi omule, o iubesc pe nevastă-mea. Mă bucur că avem un copil şi îmi întreţin familia." (El aduce în casă 90% din venit) "... dar, totuşi. În fiecare zi ba îi este rău, ba e pe stop, ba nu are chef, ba e obosită, ba nu doarme că are nu-ştiu-ce de făcut, ba, ba, ba, etc. Eu cât să rezist? Dacă nu acum când sunt tânăr, când? La 70 de ani? Nici nu sunt ferm convins că apuc atâta".
Desigur că atunci când s-a aflat toată lumea l-a condamnat tot pe el de parcă-i cerea marea cu sarea "bietei" femei şi de parcă nu era nevastă-sa şi de parcă nu dovedise că este familist convins.
Mă enervează la culme când femeile înşelate sunt victimizate mai mult decât e cazul iar când e vorba de bărbaţi care sunt înşelaţi, toată vina este aruncată tot în curul lor sau, mai rău, sunt categorisite direct curve soţiile şi stigmatizate.
E o prostie.
Când se ajunge la înşelat într-o căsnicie, vina este a amândurora şi câtă vreme nu se va conştientiza asta, fenomenul va apărea de fiecare dată.
Iată încă un exemplu: De cele mai multe ori (fenomenul e în scădere, din fericire) femeile după ce se căsătoresc se lasă de anumite obiceiuri, cum ar fi grija pentru propria frumuseţe.
De cele mai multe ori, motivul este că dacă s-au căsătorit, viaţa lor s-a cam terminat (a intrat în ritm normal şi lent - spun unele) şi că au deja soţ şi nu mai trebuie să fie plăcute de alţii. Ceea ce nu înţeleg ele, este că trebuie să fie în continuare plăcute de soţii lor şi, de ce nu, un pic şi de alţii, invidiate pentru ca soţul să se simtă mândru că are o asemenea soţie.
Se întâmplă asta mai des în căsniciile unde femeia este întreţinută sau are o slujbă modestă (care oricum nu i-ar permite să trăiască independent). Îşi spun că au casă, au masă, au soţ, eventual mai toarnă un copil şi gata. Sfârşit. De-acum totul pentru copil.
Ei bine, nu e chiar aşa căci oricât de familişti convinşi ar fi şi oricât de mult şi-ar iubi soţiile, bărbaţii vor continua să aibă nevoie de afecţiune şi de partide apetisante de sex.
Femeile înşeală cam tot din aceleaşi cauze, cu bonusul că uneori bărbatul o ia rău de tot şi începe să le agreseze fizic şi ele îşi găsesc alinarea în braţele altuia.
În orice caz, toate aceste scenarii se pot rezolva prin comunicare şi înţelegere. A iubi înseamnă şi a oferi, nu numai a primi totul pe tavă!
Multă sănătate.
Pentru ca sotia are multe calitati, dar nu toate calitatile. Ori cauta femei care au ce nu are sotia, ori cauta femei pentru ceva nou ( alta personalitate ), ori cauta o femeie care sa ii fie sotie dupa ce divorteaza de actuala ( o femeie care sa aiba mai multe calitati ).
Eu nu cred ca avem nevoie de amante, de exemplu mie nu imi place sa fiu inselat tocmai de aceea nu insel, insa probabil ca sot un barbat are amanta pentru ca nu mai e multumit de sotie desi eu cred ca asta e o prostie, pur si simplu uni se simt bine sa insele si nu se gandesc la sotie la copii ca ar pute stica totul. eu vreau sa imi iau o nevasta frumoasa ca sa nu ma duc la altele am incercat adica o data era sa o fac cu una dar nu am putut in cap aveam imaginea iubitei mele care parea dezamagita. da tu de ce crezi ca femeile au nevoie de un amant?
Pai sti sotia iti spala iti face mancare mai ales daca sunt de mult timp impreauna deja devine o obisnuinta si ei au nevoie de ceva mai nou is de sex mai ales daca sotia ii obosita nu are chef de sex cand vrea el
Asa e? Eu n-am stiut, insa jur ca acum ma urc in masina si daca il prind cu vreuna intinsa pe scaunul stomatologic, ii pun unitul dentar in cap, ii transform camera intraorala in camera intraanala, ii bag instrumentarul pe gat si asistenta i-o arunc de la etajul doi!
Multumesc pentru faptul ca mi-ai deschis ochii, ca n-a reusit cafeaua sa faca asta!
Ai generalizat, nu au nevoie, uneori n-au nevoie nici de sotie, daca muncesc enorm!
Femeia bionica
Si cum sa-mi dau seama ca ea e cea mai buna daca n-as avea termen de comparatie? Urasc mironoseala de pe site.Toata lumea vrea doar sa "para"cind in definitiv sintem la fel toti. Nu mi-am pus niciodata problema divortului chiar daca cealalta problema mi-am pus-o la greu.Si inca ce mi-am "pus-o".
Lora iti pot spune de la inceput ca folosesc anonimatul pentru ca nu mai am cont asta ca sa ocolim eventualele jigniri cu privire la lasitate pentru care s-ar putea sa-ti para rau din simplu motiv ca esti in necunostinta de cauza.Cu privire la raspunsul tau Nu cred ca ai dreptate din cauza ca am vazut multe familii salvate de la o despartire eminenta de o simpla relatie extra vremelnica.Sa-ti spun oare ca o asemenea relatie iti poate da acel nou inceput pentru sotie in sensul ca ai s-o descoperi iar? Deci nu afirma ceva atit de profund fara nici un pic de experienta.
Doarunaltutilizator întreabă:
linarkfts întreabă: