Dat fiind faptul ca trăiești intr-o țara in care acest subiect este extrem de controversat pot sa-i spun chiar tabu, oarecum acesta reacție este normala dat fiind faptul ca acei bărbați str8 nu sunt obișnuiți cu așa ceva.
In momentul in care vei circula prin cercuri de oameni educați și capabili sa gândească rațional vei scăpa de aceasta concepție.
"Obsedati ca si voi", adica? In mediul online toti pruncii injura homosexualii, dar nu cred ca in viata de zi cu zi intr-un colectiv noi ca barbati insistam pe subiecte ca homosexuali, sau daca vedem pe strada ii luam la bataie, nu e cazul, si la faza cu spalatul iar o iei pe aratura, exceptand categoria care sunt certati cu apa, bosorogi care nu se spala si nu aerisesc casa cu lunile, betivii care duhnesc, etc, te asigur ca si barbatii se spala, lucrez in fabrica unde sunt sute de femei si barbati, unde majoritatea barbatilor sunt curati si parfumati, traim vremurile in care avem la dispozitie atatea produse de ingrijire si ne place sa mirosim bine ca barbati, dus, dupa spray de corp, deodorant si parfum, asta e lege, nu mai generaliza.
Nu ai dreptate. Sunt cazuri izolate. Uite, ceva din experienta proprie. Am fost abordat pe strada de un tip. Am intrat in hocul lui. La un moment dat nu mi-a placut abordarea asa incat pe un ton politicos i-am retezat orice...a ajuns sa imi ofere bani pentru... ceva. Cum ti se pare asta?
Nu asta era ideea, orice padure are uscaciuni.
BUBULINA întreabă: