| Sawarekh a întrebat:

De ce credeti ca femeile, au inceput sa fie asa superficiale?

Fac referire la femei, fiindca eu cu femei ma intalnesc,.

La ultimele intalniri ale mele, am fost refuzat consecutiv, de multe ori ( nu mai stiu numarul ).
Mi-au criticat atitudinea, ca nu exprim''masculinitate'' ele asteptau sa fiu un tip dominant, sa ma comport ca un actor, sa fiu tupeist, atitudine extravaganta,etc.
Unele au ''simtit'' ca nu as fi bun la pat, si ca nu as fi atractiv ca si atitudine pentru se*x.

Acum eu va intreb, nu este evident, ca pe strada te comporti altfel fata de cum te comporti intr-un cadru intim in care sunt doar eu cu fata respectiva, de ce ele cred ca daca in magazin esti un om simtit, o sa fi asa de plictisitor si in camera cu ea?

Eu sunt introvertit si mai elegant, si asta e felul meu.

Am crezut si eu, ca e vina mea, insa anul asta, am ajuns sa fiu in 2 relatii cu beneficii cu 2 tipe ( asta au dorit ele, ca cica nu au timp de relatii sentimentale, in fine, ideea e ca au abordat situatia diferit.

Oke, au vazut ca sunt mai timid, le-au placut cum arat, cum gandesc si m-au chemat la ele, mi-au dat de baut, si evident ca dinamica a fost complet diferita.ele doar au avut rabdare, dar sunt cazuri foarte rare, in care tipele sa aiba rabdare sa te descopere, cum este si normal...

6 răspunsuri:
| iFeelYourLoVe a răspuns:

Bună! Eu spun sa nu îți faci probleme, femeia care e sa fie a ta, pai o sa fie. Nu o sa conteze cum arăti, cum te îmbraci. Pur și simplu simți din toată inima. Cele doua femei de care ai zis, ți au spus clar că nu vor o relație ar trebui să te bucuri, crede-mă că nu ai vrea o femeie de care nu poți fii sigur, stai mereu cu gândul ca te poate înșela. Relaxeaza-te problema nu e la tine! O sa îți găsești o fata pe viitor fix când nu te aștepți:*

| RAY a răspuns:

Eu vad sute de mesaje scrise misogine pe rețele sociale, scrise de boșorogi comuniști, babe comuniste, bărbați urâți care vor fotomodele, femeile nu sunt materialiste daca ar fi doar 10% dintre bărbați ar avea partenera, eu după 10 ani de experiență că techinician IT observ că cuplurile au același nivel de educație, cultura, atracție fizică, bărbați beta au învățat fetele cu banii pentru că nu pot sa atragă femeile prin fizic, acum serios ce oferim noi Intr o relație? Daca nu atragem oferim banii atât, de iubire înșelăm și noi

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Știu cum e sa fii refuzat,te cred, știu și eu sentimentul dar ura nu rezolva nimic, accepta și mergi înainte asta e, eu am 1, 60 știu din start că înălțimea contează, sa fim realiști, trebuie sa fii realist in viața nu idealist

| dullcat a răspuns:

Eu nu mi-as face atatea griji pentru ca au mers prost intalnirile cu persoane care se bazeaza pe superficialitate.

| Sawarekh explică (pentru dullcat):

Problema este ca, toate persoanele pe care le intalnesc sunt asa.....intelegi

| dullcat a răspuns (pentru Sawarekh):

Pai atunci ceva nu merge, e clar ca atragi sau esti atras doar de un anumit tipar de femei.