Bună! Eu spun sa nu îți faci probleme, femeia care e sa fie a ta, pai o sa fie. Nu o sa conteze cum arăti, cum te îmbraci. Pur și simplu simți din toată inima. Cele doua femei de care ai zis, ți au spus clar că nu vor o relație ar trebui să te bucuri, crede-mă că nu ai vrea o femeie de care nu poți fii sigur, stai mereu cu gândul ca te poate înșela. Relaxeaza-te problema nu e la tine! O sa îți găsești o fata pe viitor fix când nu te aștepți:*
Eu vad sute de mesaje scrise misogine pe rețele sociale, scrise de boșorogi comuniști, babe comuniste, bărbați urâți care vor fotomodele, femeile nu sunt materialiste daca ar fi doar 10% dintre bărbați ar avea partenera, eu după 10 ani de experiență că techinician IT observ că cuplurile au același nivel de educație, cultura, atracție fizică, bărbați beta au învățat fetele cu banii pentru că nu pot sa atragă femeile prin fizic, acum serios ce oferim noi Intr o relație? Daca nu atragem oferim banii atât, de iubire înșelăm și noi
Eu nu mi-as face atatea griji pentru ca au mers prost intalnirile cu persoane care se bazeaza pe superficialitate.