anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce credeti ca, in ciuda faptului ca mediul colcaie de informatie, exista atatia tineri care nu stiu nimic despre viata sexuala, dar, in schimb, o fac la greu fara prezervativ, fara anticonceptionale, o fac de la 13, 14, 15 ani si nici macar nu stiu cu ce?

Răspuns Câştigător
| Barajag a răspuns:

Adevarul este ca acum nu se mai tine cont de nimic, sunt prea rebeli ca sa-si dea seama de consecintele care le-ar putea afecta viata si chiar si sanatatea.

6 răspunsuri:
| anaid a răspuns:

Simplu... ei nu traiesc pe terawinkingsunt extraterestrii(sau putem sa dam vina si pe parinti cum ne-am obisnuit deja )

| JackieSue a răspuns:

Pentru ca e la moda si asa chipurile de dai mare...cam asta zic eilaughing.

| oooooooo a răspuns:

In primul rand, sunt inconstienti, nu acorda importanta cuvenita multor lucruri.Degeaba exista atatea moduri de a se informa, daca nu stiu sa le foloseasca-ei cred, probabil ca sunt atotstiutori, nu au nevoie sa le spuna altii.La 13-15 ani nu iti dai seama de multe lucruri, te lasi condus de altii sau de curiozitate. Vrei sa "vezi cum e" si nu te mai gandesti la consecinte.

| pinkangel a răspuns:

Pentru ca majoritatea baietilor nu vor sa foloseasca perzervativ iar fetele proaste acceptawinkingiar fetele... uneori nu folosesc anticonceptionale potrivite inainte de a incepe viata sexuala ar trebui sa se duca la un medic si dupa aceea...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Domnule Doamne Doamne, a culege o informatie e una, a trai e alta. Se intimpla ca lucrurile trebuitoare protejarii sa coste ceva, cit de putin acolo si, sa nu te mire, tinerii nu prea mai au nici atit sau daca au de ce sa nu-si cumpere citeva tigari decit un prezervativ.Inconstienta totala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne...batei Doamne.sasi aduca aminte de cele zece porunci, da bate-i inainte nu dupa ce s-au nenorocit.sunt indemnati de cel rau, da pentru ei bun ca de aia ii fac voia doamne.si uiteasa ii ia dracu si tu doamne va trebui sa-i ierti, fiindca-i iubesti. da pana atunci le mananca doctorii banii avorturile sanatatea si puscariile viata Doamne.batei sa se linisteasca si copilele sa nu se mai joace cu fundul gol in fata cucului ca uiteasa raman cu burta la gura si dupa aia vin pe aici pr TPU si spun; plisssss help me, ca am facut ca nu mi-a venit ca...etc etc...