| PisSsy a întrebat:

De ce credeti ca indiferenta rezolva problemele de cuplu?Cel mai justificat si interesant raspuns primeste Fundawinking!

Răspuns Câştigător
| TheSearcher a răspuns:

Indiferenta nu rezolva problemele de cuplu. Daca sunteti indiferenti nu va mai numiti cuplu. Problemele nu se rezolva NICIODATA prin indiferenta. Indiferenta, din punctul meu de vedere, este echivalent cu nepasare iar intr-o relatie nepasarea nu isi are rostul. Mereu exista o framantare pentru persoana apropiata chiar daca incerci sa ascunzi acest lucru.

8 răspunsuri:
| perryornitorinca a răspuns:

Niciodata nu am crezut ca intotdeauna indiferenta le rezolva pe toate.mai ales intr.un cuplu. dupa parerea mea (si sunt sigura ca nu numai eu gandesc asa) daca discuti despre problemele pe care le ai ajuta mai mult.adica daca esti indiferent partenerul/a poate crede ca nici nu.ti pasa de ea/el. happy

| PisSsy explică (pentru perryornitorinca):

Da poate toti avem parera ca indiferenta nu rezolva nimic. Si totusi toti depindem de ea, eu spre exemplu cred acelasi lucru "indiferenta nu rezolva nimic, dar m-am purtat cu indiferent in destule cazuri, fara sa vreau, fara sa-mi dau seama. De ce?

| s3byk91 a răspuns (pentru PisSsy):

Aici iti rasp eu. sa ii intorci raul carte ti l-a facut, poate ca sa il faci sa isi dea seama cat te iubeste.

| PisSsy explică (pentru s3byk91):

Multumeschee hee>big grin

Nu vrei sa ne cunoastem mai bine?hee hee

| PisSsy explică (pentru s3byk91):

Sa vedem smug id de mes cv ai?happy

Dada tongue s3by_stelistu

| s3byk91 a răspuns:

E o intrebare foarte buna, sunt curios de raspunsurihee hee