Tie ti se pare scarbos eu nu am sarutat o fata in viata mea si nici nu prea as vrea
Pentru ca nu ti-ai imaginat cum ar fi sa il saruti pe baiatul pe care il iubesti.
N-ai vrea sa saruti o fata in viata ta? Tocmai ai recunoscut ca esti gay
Pentru ca esti copil, iar sarutul nu face parte din lucrurile pe care un copil trebuie sa le faca. Acordati niste timp
Tocmai ai recunoscut ca nu prea sti sa citesti o propozitie "eu nu am sarutat o fata in viata mea si nici nu prea as vrea" am zis ca inca nu am sarutat o fata dar nu am zis ca nu as saruta una in VIATA MEA mda poate unii la varsta mea (13 ani) vor o prietena dar eu ma axez mai mult pe scoala si imi traiesc viata ca nu o sa stau dupa una care e probabil nu ma place...mai bine ma preocup de o relatie alta data pentru. ca acum nu am chef si nu sunt genu ce se indragosteste repede
Asta se intampla fie din cauza varstei, fie pentru ca pur si simplu iti displace contactul fizic cu alte persoane, indiferent despre cine ar fi vorba. Vei descoperi pe parcurs care din variante este adevarata, probabil.
Ca nu ai nici un iubitinseamna ca nu il iubesti pe respectivul baiatapp cati ani ai?
Nu esti inca pregatita pentru a te saruta cu timpul o sa iti schimbi parerea.
Exact asta se întâmplă
Când ajungi să iubești faci lucruri pe care poate uneori când erai copil le considerau greșite
Și majoritatea sunt tot copii cu fixuri că este greșit
Ce este greșit să fii alături de persoana iubită?
Ești un copil iar când ești copil crezi că este greșit când ai să mai crești ai să înțelegi (poate)!
Într-adevăr așa-i.
Este prea mică
Iar de mici
Copiii spun,, iuuu",, yeack" bleac
Daa după ce cresc să vezi ce repede o vrea în...
Scârbos spune un om care efectiv a trăit în modul ăla care orice părinte crede în toate prostiile
Scârbos este atunci când mănânci de pe jos, sau să bei din veceau atunci da este scârbos da așa nu-i deloc scârbos
Și nici tabu
anonim_4396 întreabă:
George0197 întreabă: