| TristulVirgin a întrebat:

De ce credeți că nici o fată nu răspunde la mesaje pe messenger?
Din orașe vecine chiar la o ora distanta de mine,nu am incercat mai mult, dar chiar si nici așa nu răspunde nici o fată și mesajele sunt decente și respectabile.
Ce as putea sa scriu unei fete pentru a diferit de ceilalți barbati și ca să îmi răspundă la mesaje? Gen sa le impresioneze mesajul meu.

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu e vorba de mesaje,e vorba ca nu sunt atrase de tine, nu te baga în relati virtuale e plin de tarfe, unele vor profita de timpul, tot felul de ipocrite, false, mincinoase

| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca esti misogin si consideri toate fetele si femeile curve, de aceea nu te place nici o fata!
Atitudinea si vocabularul tau pun pe fuga fetele!

Ia de citeste mesajele scrise aici despre fete si vei vedea ca te contarzici singur... in ele esti plin de ura si venin, nefiind mesaje decente si nici respectabile.

| TristulVirgin explică (pentru Violleta2022):

Și de unde ai vrea sa ma cunoască o fată din alt oraș depărtare dacă as fi asa cum spui tu?
Dacă as fi misogin, de unde m-ar cunoaște fata respectiva, acesta nu ar fi un motiv nici pe departe pentru care nu ar răspunde o fată la mesaj

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu le intereseaza profilul tau.

| OldSoul a răspuns:

laughing Daca vrei, incearca sa le contrazici laughing
De obicei le face sa raspunda laughing
Nu stiu pentru cat timp, dar adesea o sa raspunda.

| Goete a răspuns:

Pentru ca nu le intereseaza ceea ce le scrii.
Nici un salut de la un necunoscut. E normal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut

Eu zic că cel mai bun stat este să fii tu

Încearcă pur și simplu să fii autentic

Îți dai seama că dacă le scrii ceva plictisitor sau comun nu or să îți răspundă

Încercă teme interesante sau întreabă-le ceva mai personal

Cum știi ce e personal pentru ele dacă nu le cunoști mă întrebi?

Păi mergi la ele pe prfil și observă ceva în secțiunea "despre" sau în fotografii

Încearcă să fii mai glumeț apoi, simte momentul și discută așa dezinvolt

Succes

| LonelyGuy07 a răspuns:

Incearca sa le injurii iti vor raspunde in secunda doi

| TristulVirgin explică (pentru LonelyGuy07):

Pe Omegle laughing

| LonelyGuy07 a răspuns (pentru TristulVirgin):

Nu mai lua in seama ce zice asta, daca ii ziceai ca esti virgin la 25-30 de ani, iti zicea ca tot se va gasi una care sa te iubeasca pentru defectul asta iti garantez 100%

Sunt mai multe motive, pe langa aspectul fizic primordial, felul in care arati ingrijit in poze, imbracaminte, tu degeaba te crezi fat frumos e important cum te vad ele daca cred ca esti naspete esti naspete in ochii lui

Lor pardon, ca mai scriu gresit scuze, ai sa te obisnuiesti cu ideea ca o sa fii singur dupa 30 de ani, orice lucru dus la extrem duce si la o obisnuinta, gen ca n-are sa iti fie greu sa continui sa traiesti singur ai trait de la 18 ani 10 ani la rand dau un exemplu de ce nu ai putea si dupa, iar pentru ala din pantaloni exista CURVE asta e viata, e greu sa fi barbat in societatea de azi

Si ce am observat trebuie sa dai de inteles din poze si ce fel de personalitate ai si sa arati putin si cu ce te ocupi in viata de zi cu zi, in rest de la ele nimic trebuie doar sa stea cu pzd in sus in pat si sa manance pizza si sa dea scroll la cautat baieti

Incearca pe omegle, daca un numar de 50 de fete iti dau in secunda 2 skip cand iti vad muianul, nu te vad bine deloc, am incercat-o si eu daca reuseam cinci secunde nici nu apucam sa tastez salut ca si dadeau next, asa e cand ti se citeste misoginismul pe fata laughing) acum fara niciun misto daca ai incercat si niciuna nu a vrut sa vorbeasca cu tine pe omegle E G RAVA

| LonelyGuy07 a răspuns:

Revin cu privire la comentariu violetei observi cum loveste in tine fara motiv, deci tu prin spatele monitorului te stiu multe fete in virtual misogin si curvar fara macar sa fi schimbat o vorba cu ele laughing) e monument de prostie fetita asta

| Skylor a răspuns:

Nu răspund pentru că nu ești genul lor, încearcă să lucrezi la tine.