Si eu m-am intrebat asta cateodata. pai, la serviciu sa fii pe placul anumitor colegi care ti se par mai buni decat tine, la scoala, vrei sa fii altcineva decat esti, pentru ca niste frustrati sa te creada cool, in viata de zi cu zi ca sa pastrezi aparentele pentru cei ce de fapt isi impun lor insusi anumite principii si tot asa. de obicei, ti se intampla asta daca nu ai incredere in tine, si uite asa o ia lumea pe aratura cateodata.
Pur si simplu vor sa par ceea ce nu sint, sa crezi ca doar ei sunt cei mai buni
In relatii de obicei o faci din cauza partenerului, vrand sa ii faci pe plac in anumite privinte, accepti azi un compromis, maine, si uite asa pana cand te trezesti, ca nu mai esti tu, si de obicei se ajunge la despartire
Pentru ca lumea in ziua de azi este tare perversa si materialista toti vor cate ceva de la noi. Acesti oameni ii consider lasi pentru ca nu sunt in stare sa isi arate adevarata fata
Probabil le e rusine sa arate ce sunt cu adevarat cred ca acele perosane ca ii sunt alaturi nu ii vor place adevarata fata, ceea ce sunt ei de fapt! Din contra persoana de langa ei doresc sa ca ii sa fie cat mai normali cu ei!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: