Iti da block pentru ca mai sunt inca 100000 de bărbați disperati care stau la coada ca catelusi si care ar face orice pentru atentia aleia indiferent cum ar arata femeia respectiva si au si de unde alege îți dai seamă 100000 de prostalai care stau la coada pai isi bate aia joc de voi cum vrea ca nu duce lipsa de atentie. Oare cine le da toată puterea asta nu tot noi. Dacă am sta toți in banca noastra fara sa le dam follow,mesaje,like, inimioare nu near cauta ele pe noi, ca ele au nevoie de atentie, ati vazut și voi ca noi nu avem probleme ca nu primim like, inimioare, mesaje, follow, pe noi nici nu ne intereseaza
In plus nu asta e prioritatea ta ca barbat sa stai după fusta femeii, ai lucruri mai bune de facut
Eu cred că castrarea testiculelor ar fi o soluție bună pentru bărbați neatrăgătoari fizic, uite așa nu ar mai pune întrebări despre femei și ar trăi viața în liniște și pace fara femei, tu ești obsedat de femei, poți trăi și fără ele și să fii fericit, fericirea nu sta in femei
Doar din prostia voastra, ca nu vreti sa invatati sa vorbiti frumos si respectuos cu o fata si nici sa va comportati ca atare.
Uite asa va auto-excludeti singuri!
In ce priveste cerutul instagramului sau altele eu iti spun de zeci de ori sa incetezi cu agataul online, ca tu nu stii nici se vorbesti si nici sa scrii frumos, de aceea pui toate fetele pe fuga.
Tot când le vorbești urat se activează și răspund, dacă le vorbești frumos nici n-o sa se uite la mesaj. Generația de femei din ziua de azi
Aha, hai ca te-ai dat singur de gol de data asta, deci le vorbesti femeilor urat si apoi te plangi ca nu se uita nici una la tine.
Baiete, primesti numai ce meriti!
Ti-am mai spus ca probabil te citesc intr-un anumit fel, iar judecand dupa intrebarile tale, e destul de clar cum.
Instagramul vi-l dau, ati trecut de etapa arati cat de cat bine si sunteti pe placul lor, dupa vine etapa personalitatii si a comportamentului vostru, de acolo va dau block, nu ca au ele ceva
Da, unele va dau block cand vad ca faceti pe ultimii psihopati obsedati dupa s3x si relatii.
Sa iti spun. Fetele alea care se baga in seama cu unii baieti, o face pentru ca aia sunt frumosi si probabil au si ceva capital. (Nu sunt mai destepti, mai amuzanti, sau cu personalitate. Femeilor nu le pasa de suflet sau ce gandesti, piti sa fi cel mai prost si sa ai un caracter infect) Ele se baga in seama cu ei, atat de usor le este la aia sa fwtă. Pe tine nu te baga in seama si te blocheaza pentru ca nu esti atragator. Eu nu spun ca esti urat, doar ca nu indeplinesti standardele lor ridicole. Asta nu inseamna sa nu incerci, pana la urma gasesti si tu una.
Pentru ca le dați multă atenție, și sunteți disperați valabil pentru toți bărbații și pentru toți băieții
Săriți toți cu mesaje cu likeuri cu inimioare, da întrebarea e ție cine îți dă like mesaje și inimioare Gigele probabil doar vecinu ala de la colt si atat,îți zic eu în rest nimeni, poate dacă nu le ați mai da atâta atenție poate va contactaeaza ele pe voi, ce ziceți? Și cu atâta atenție pe care o acaparează normal ca își ridica și standardele,si te trateaza cu disrespect etc. Tot din cauza voastră
Dar pana o sa va treziți și voi mai durează, voi va pierdeți timpul cu ele, în timp ce pe ele le dor fix în cot de likeurile inimile și mesajele voastre, voi de ce nu procedați la fel? Concluzia fiecare sa stea în banca lui ca degeaba dai tu mesaj, like, inimioare, faceți altceva cu timpul ala pe care îl pierdeți pentru nimic
Sper sa nu îmi sara femeile în cap acum, dar asta e adevarul
Remusopen întreabă: