| Nicky29 a întrebat:

De ce credeti voi ca barbati slabi si cu patratele pe burta sunt mult mai cautati decat cei care sunt mai grasi sau putin plinuti de catre fete? La ce ar fi ei mai buni ca restul?

Răspuns Câştigător
| simona_3709 a răspuns:

Pai. asta e o conceptie proasta a fetelor. De obicei toate vor ca prieteni lor sa arate bine, sa fie "smecheri" sa aiba masina sau mai stiu eu ce. Astea sunt fetele cu ambalaju,dar nu toate sunt asa.
Poti gasi fete interesate de inteligenta unui baiat de umorul lui,etc. Nu generaliza. Nu toate fetele sunt asa...E absolut adevarat ca nu sunt prea multe fete care se incadreaza in a doua categorie dar chiar si asa acestea putine EXISTA.
Baietii bine facuti nu sunt mai buni decat ceilalti dar au un fizic care ii avantajeaza si cu ajutorul acestuia cuceresc mult mai usor fetele.
Sincer iti spun din propria experienta, nu conteaza aspectul fizic. Gasesti baieti nesimtiti si grasi si slabi si bine facuti la fel cum gasesti baieti inteligenti si bine crescuti si grasi si slabi.
Deci ambalajul vine "la pachet" ce e in el conteaza.
Nu vreau sa fiti baieti dezamagiti de fete, NU TOATE SUNT ASA.
Sper ca, cu ajutorul timpului sa va mai schimbati parerile.
Numa` bine :*

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

La fete le plac musculosii sculptati mai bine zis. Multe au pretentii la barbati dar si barbatii la femei.

| Libelle a răspuns:

Nu toate.
E important sa gasesti una care sa te placa asa cum esti. Fetele si baietii vor avea mereu idealuri in aspectul fizic,sau efect de turma sau dorinta de a avea o persoana care sa arate mamaaa perfect!,dar vor exista si cei/cele care vor pune pret si pe suflet,sinceritate, dragoste, mai putini ce-i drept.

| Nicky29 explică:

@Melinda le consideram buna la pat dar asta nu inseamna ca sunt.

| Nicky29 explică:

@Claudiu19 Daca are 120kg 1, 98 si are muschi pe el de ce nu?

| Cjay a răspuns:

Depinde si cum se comportrta.si app ai merge cu unu de 120 de kg in loc sa mergi cu unu de 60-65-70 de kg cat de cat si frumox. alea...oh go on

| Florennce a răspuns:

.Eu nu caut neaparat baieti cu "muschi " uneori nici nu-mi plac, crede-ma! Totusi asta difera de la fata la fata. Mie una imi plac baietii mai plinuti pentru ca si eu sunt la fel si nu prea as da bine pe langa un baiat mai slab decat mine dar nici de 100kg.

Asadar, de multe ori etichetam oamenii dupa cum arata dar poate nu sunt asa.

Eu de exemplu am cunoscut multe persoane si fete si baieti care nu aveau un aspect extraordinar de frumos dar pur si simplu felul lor de a fi ma facea sa vad dincolo de aparente. Asa ca nu fii dezamagit daca esti mai plinut sau ca n-ai muschi sau mai si eu ce. Oricum la un moment dat o sa gasesti pe cineva care o sa te accepte asa cum esti! Pupici kiss

Needyourlovehappy

| coolgirl97 a răspuns:

Eu am prieten putin plinut sa zic asa arata bine e ffte dragut decat slab sa ii se vada toate oaselestraight face

| unknownboy a răspuns:

Pai treaba sta asa : Nu prea mai exista dragoste adevarata happy acum cineva te place dupa cum te imbraci cum arati dupa pachetele de muschi pe care le ai dupa cati bani ai si etc. Nimeni nu mai se indragosteste de cineva pentru ceea ce e cu adevarat. Deja daca se uita la unu cu muschi si toate cele e panarama!

| Melinda_8816 a răspuns:

Dar de ce crezi ca fetele slabe si bune sunt mai cautate decat cele grase?

| MuSk a răspuns:

Ma pai fetelor din ziua de azi le place sa aiba in fata frunti un perete decat o perna daca intelegi ce vreau sa spun prefera sa dea in caramizi cu fruntea decat in ceva moale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iar generalizare. Barbatii cu "patratele pe burta " sunt cautati, la fel cum sunt si ceilalti.Sincera sa fiu, ma atrage mai mult putina burtica decat un sac de muschi.Nu sunt mai buni ca restul la nimic, doar ofera o imagine mai altfel in ochii unor fete.

| Jual12 a răspuns:

Iar grașii și plinuții de ce caută numai fete slabe? Eu cred ca e mai corect ca o fta slaba sa caute un barbat fara grasime in burta ca asa cu cineva cu mult mai greu decat fata ar putea in unele cazuri sa reprezinte doar o povară pentru ea.