Degeaba îl are mare dacă doar cu asta se poate lauda. Contează și alte calități, nu doar mărimea.
Pentru ca nimeni nu stie ce il atrage,nici fetele nici baieti simplu,tu stii ce fata te va atrage,nu stii, logic ca nu stii, este ceva la nivel de subconstient, creierul decide despre o persoane in cateva secunde, se numeste efectul hallo https://destepti.ro/......e-ignorata
Nu cred ca este vorba de lașitate, de ipocrizie mai degrabă, aici ai dreptate. Dar întrebarea era cum vă explicați voi această ipocrizie
Analfabetism funcțional reloaded. Nimic din ce am afirmat până acum aici nu e de natură să te facă sa ajungi la o astfel de concluzie. Felicitări, ești analfabetă funcțional!
E treaba mea la ce concluzie am ajuns eu. Asta nu înseamnă că ai dreptul să vorbești așa. Analfabet ești tu probabil.
Stii tu realiteatea, le-ai intrebat pe toate, sau mai bine zis, le-ai intrat tu in cap sa stii in ce masura e adevarat?
Unele au standarde, nu toate cauta tauri comunali.
Nu cred ca barbatii cu penisul mic nu pot satisface o femeie. Prietenele mele in general prefera un barbat cu penisul mai mic fiindca se straduieste mai mult la preludiu, oral, etc. Si e si o raza de lumina: e mai usor si comod sa faci blow job daca are 12 cm decat daca are 20.
Scuze, acum ți-am văzut postarea. Desigur că pot, cu jucării sexuale, dar în acest caz, ei ce rol mai au? Ceea ce a urmat după asta, e doar ficțiune de prost gust pe care nu vreau să o comentez.
Astea sunt povesti de adormit copii terminati o cu cei 12 cm, ca e super mica. Nu exista femeie sa spună mie imi place mai mult mica, de 12 cm astea sunt mituri. Treziti va la realitate. Faci o comparati de tot rasu, unde gasesti de 20? Nu 20, dar macar 15 16 da, dar nici 12.
Cine a zis ca mărimea nu contează?
Poate nu a vrut să te jignească.
Pentu mine contează mărimea.
Asta mi-a spus una la întrebarea precedentă, şi în general asta e atitudinea femeilor. Măcar tu eşti sinceră, ceea ce nu vezi foarte des. O să încerc să duc discuția la un alt nivel, dacă îmi permiți. De cât ai vrea tu să o aibă minim? Sper să nu-ți fie jenă să răspunzi şi să fii la fel de sinceră.
Marimea cortexului zici?
16 cm este perfectă
Și aia
Ok, thanks, dar întrebarea era de cât ai vrea tu să fie minim nu cât este dimensiunea perfectă
Te contrazici singura. Spui ca, conteaza marimea, si la o alta intrebare ai spus ca marimea perfecta e intre 12-15 cm 12 cm e micro mica abia de la 15 cm in sus il poti numi penis in adevaratul sens al cuvantului. Deci daca tu spui ca 12 cm e perfect, clar nu stii cum arata un penis de 12 cm.
Citind intrebarea asta, pe mine ma pufneste rasul. Si stii de ce? Fiindca in ceea ce priveste " marimea nu conteaza", eu n-am vazut nicicand o fata/femeie cu o ruleta in mana.
Asadar... pentru cine conteaza mai mult marimea?
Mamă, dar e plin de copii pe situ astă. Judecând după răspunsul tău, nu pari să ai peste 14 ani.
E greu sa dai un raspuns clar cuiva care nu are asupra sa decat avantajul varstei pubertatii, nu-i asa?
Nu am înțeles ce ai vrut să spui...
Primul tău răspuns este prostesc, asta am vrut să îți transmit. Şi cu asta am încheiat orice discuție cu tine.
Stiu ca nu ai inteles ce am vrut sa zic. Pentru ca, vezi tu... fie ca vrei sa accepti sau nu, diferenta de varsta (da, ai citit bine - varsta, nu marime) chiar conteaza. Nu te chinui nici de data asta sa intelegi, ca o faci degeaba.
Revenind la intrebarea ta si raspunsul meu anterior, inteleg ca ti se pare prostesc. Stii ce mi se pare mie si mai prostesc? Faptul ca unii useri arunca pe aici cu rigle, rulete ai alte unitati de masura de lungime doar de dragul de a-ti raspunde tie - ma refer la fete.
Poate vreuna dintre voi sa ridice mana si sa confirme ca inainte de sex a luat rigla si i-a masurat partenerului penisul? Nu puteti, asa-i? Sincer, mi se pare absurd, totodata si penibil sa arunci un numar si sa spui "e perfect".
Inca si mai prostesc mi se pare ca unii dintre barbati sunteti fascinati de aceasta obsesie masculina "Oare sunt destul de dotat".
Stii cum se spune... sanatos sa fiu, ca intelepciunea apare in timp.
O noapte linistita!
Prietenul meu o are de 12 cm si n-am de ce sa ma plang. Pentru mine este perfecta. Daca era mai mare era naspa. Intr-adevar n-am cu ce altceva sa compar pentru ca n-am fost decat cu el, dar una mai mare mi-ar lovi cervixul si crede-ma ca este foarte deranjant.
Mie nu-mi plac barbatii cu muschi, carora le ia mai mult timp decat mine sa se aranjeze, sa fie mai inalti decat mine si cam atat. N-am alte preferinte cu privire la aspectul fizic.
Scuze, dar nu am nici cea mai vagă idee ce ai vrut să spui.
Vrei sa fim sincere in legatura cu marimea? La ce ar ajuta?
Ok, sa luam exemplul tau cu cineva care are un penis de 12 cm. Cam cum ar trebui noi sa fim sincere? Sa va spunem ce? "Stii eu te iubesc, dar...am avut mai bine de atat, adica nu vreau sa te fac sa te simti prost, dar nici nu imi dau seama cand o bagi" Deci asta ar insemna sinceritate? Acum tu ca barbat cum te-ai simti sau ce ai gandi? "Ce imi place ca esti sincera cu mine" Haha, nu prea cred
Nu te vei simti foarte bine, se va instala o mica frustrare care se va accentua pana relatia se va sfarsi in cele din urma pentru ca de fiecare data cand vei face sex cu ea, vei sti ca o face doar pentru tine, pentru ca ea dupa cum a afirmat nu simte nimic. ( fac referire la exemplu nici de cum la persoana dumneavoastra )
Fii seriosă, cine ar ajunge să aibă o asemenea relație cu cineva care nu o/îl satisface sexual? Iubirea se construieşte în timp, ori de ce şi-ar pierde cineva timpul cu cineva care nu o/îl face să simtă nimic pe plan sexual, când există atâția oameni în lume care ar putea să o facă?
Ok, thanks, dar întrebarea era de cât ai vrea tu să fie minim nu cât este dimensiunea perfectă.