anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce credeți voi că femeile hetero nu recunosc niciodată ce îşi doresc şi ce au nevoie din punct de vedere fizic de la partener, anume să aibă penisul cel puțin mediu? Noi suntem mai sinceri, ştiţi vorba aia "i like big butts and i cannot lie" laughing O femeie în schimb îți va spune mereu ca pentru ea "mărimea nu contează" sau că "nu contează, important e să ştii cum să o foloseşti", dar în realitate niciuneia nu îi surâde să sară în una de 12cm. Vreau să aud cât mai multe opinii happy

33 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns (pentru Distrus2k19):

E treaba mea la ce concluzie am ajuns eu. Asta nu înseamnă că ai dreptul să vorbești așa. Analfabet ești tu probabil.

| Andreeush a răspuns:

M-ai bine abține-te de la a mai comenta aiurea.

| 90210 a răspuns:

Prietenul meu o are de 12 cm si n-am de ce sa ma plang. Pentru mine este perfecta. Daca era mai mare era naspa. Intr-adevar n-am cu ce altceva sa compar pentru ca n-am fost decat cu el, dar una mai mare mi-ar lovi cervixul si crede-ma ca este foarte deranjant.
Mie nu-mi plac barbatii cu muschi, carora le ia mai mult timp decat mine sa se aranjeze, sa fie mai inalti decat mine si cam atat. N-am alte preferinte cu privire la aspectul fizic.